LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Oliver Ingrosso slår tillbaka efter kommentaren om familjen: “Gråter”

03 jun, 2022 
Pernilla Wahlgren och Oliver Ingrosso
Oliver Ingrosso är äldst av syskonen Wahlgren/Ingrosso.
Efter att möts av en kommentar gällande sin plats i familjen slår han nu tillbaka med ett svar framför alla.
Annons
Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked SingerBrand logo
Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

Framgångarna fullkomligt flödar inom Wahlgren/Ingrosso-klanen. Inte nog med att mamma Pernilla Wahlgren, 54, turnerar med succéshowen Hybris, är inne på sin elfte säsong med Wahlgrens värld, leder Yes Chef, medverkar i Masked Singer och en hel del där till – så går det även väldigt bra för hennes barn.

Pernilla är mamma till Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, Benjamin Ingrosso, 24, och Theo Wahlgren, 15. Benjamin gör succé både inom musiken och med tv-programmet Benjamin's.

Nyligen blev det dessutom känt att Bianca nu tar en ny plats i tv-världen med den helt nya talkshowen Bianca. Inte nog med programmet som görs ihop med Fredrik Skavlans, 55, produktionsbolag har Bianca fullt upp med sitt arbete på sociala medier samt företagen Caia och Ani.

Annons

Oliver satsar på musik och mat

Till skillnad från sina syskon är Oliver något mer privat, vi har exempelvis inte fått se honom allt för ofta i Wahlgrens värld. Oliver har under de senaste åren däremot arbetat med musik som DJ, han går då under artistnamnet Oling.

Förutom musiken har han valt att satsa inom restaurangbranschen. I flera år har Oliver, Bianca och Benjamins pappa Emilio Ingrosso, 56, drivit restauranger på Mallorca tillsammans med hustrun Åsa Ingrosso, 47. På senaste har de dessutom öppnat två restauranger i Stockholm, så att Oliver har matlagningskunskaperna i sig är kanske inte allt för förvånande.

Hårda orden om familjesituationen

I våras avslöjade Oliver att han ska öppna restaurangen Olli, i Stockholm. Precis som sin pappa kommer han att fokusera på pasta och italienska rätter. Men även om Olivers framtid ser ljus ut så har han nu mötts av en mindre rolig kommentar. På Instagram story delar Oliver en skärmdump från ett meddelande han mottagit.

En person påpekar då Olivers kändisskap jämfört med resterande familjemedlemmar.

”Hur känns det att vara typ minst känd i hela familjen?”, skriver personen till Oliver.

En fråga som Oliver valt att bemöta framför alla. Med glimten i ögat skriver han:

”Gråter mig till sömns varje natt”.

Foto: TT

Annons