Benjamin Ingrossos ödesbesked för Benjamin's – nu avslöjar han

BENJAMIN INGROSSO
Exklusivt

Nästa vecka är det säsongsavslutning för Benjamin Ingrossos otroligt populära tv-program Benjamin's. Men hur ser han på framtiden? Blir det en säsong till? Nu berättar han för Hänt hur det ligger till.
0:41

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos tabbe – här går allt fel

(0:41)

Benjamin Ingrosso, 24, är en av Sveriges främsta artister, låtskrivare och tv-personligheter. Efter det att han ställde upp i TV4-programmet Så mycket bättre har hans karriär gått som på räls och svenska folket har verkligen förstått vilken otrolig stjärna han är.

Benjamin lever ett hektiskt liv med ett schema som är fullproppat av olika jobbuppdrag. Men ibland hinner han faktiskt ta lite ledigt och ge sig ut på olika galor och vimmel på stan. Nyligen dök han upp på QX-galan tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren, 54, och nu var han även på plats på ELLE-galan!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kvällen till ära visade Benjamin upp en otroligt stilren outfit och samtidigt berättade han för Hänt om tacksamheten och glädjen över tv-programmet Benjamin's.

– Jag är glad att jag får så mycket fina gäster och att alla människor uppskattar det, i alla fall dem jag möter på stan. Just att kunna blanda musik och mat och alla möjliga typer av människor i samma rum, det är ett lyxigt jobb jag har, säger Benjamin till Hänt inför ELLE-galan.

Nästa vecka är det säsongsavslutning och nu berättar Benjamin för Hänt om programmets framtid.

Lisa Nilsson rasar mot Masked singer – jurymedlem lämnar helt

Benjamin Ingrosso fick pris på QX-galan

Under QX-galan kom Benjamins namn att ropas upp, han vann nämligen priset för Årets hetero! Och de som delade ut priset till Benjamin var inte vilka som helst. Faktum är att det var självaste prinsparet prins Carl Philip, 42, och prinsessan Sofia, 37, som klivit upp på scen för att lämna över priset till Benjamin.

”Tack tack tack QX för detta otroligt fina pris!Jag har haft turen i mitt liv att växa upp i en familj där man alltid har fått vara sig själv, tyvärr är inte det allas verklighet och därför är kampen för allas lika värde något som ligger mig varmt om hjärtat. Tack QX också för världens mest kärleksfulla gala! Jag älskar er”, skrev Benjamin på Instagram efter vinsten.

BENJAMIN INGROSSO

Benjamin vann pris för Årets hetero på QX-galan.

Karin Törnblom/TT

Benjamin Ingrossos framtidsbesked för Benjamin's

Benjamin fick priset för att han alltid stått upp för homosexuella och han är verkligen en förebild för många där ute. Att Benjamin kan inspirera många är även något vi fått se i hans egna matlagningsprogram Benjamin's.

I programmet bjuder han in gäster och lagar mat åt dem, det blir även sång och djupa diskussioner. Men nästa vecka är det säsongsavslutning för programmet och när Hänt nu träffar Benjamin på ELLE-galan berättar han hur det ser ut för ytterligare en säsong av Benjamin's.

– Vi får se! Det är om folk vill se en tredje säsong. Och om jag har tid, ska ju också läggas till. Men jag tycker att det är väldigt kul att spela in det, säger Benjamin till Hänt och fortsätter:

– Jag gör det ju bara för att jag tycker det är kul så ja, lusten måste finnas.

Edvin Rydings avslöjande om Young Royals säsong 2

Se klippet här!

FOTO: TV4, LINA GUSTAFSSON, KARIN TÖRNBLOM/TT

SENASTE NYTT!