Bianca Ingrossos stora hemlighet avslöjad – får egen talkshow

bianca
Breaking

Bianca Ingrosso avslöjade tidigare i år att hon hoppar av sitt uppdrag som jury i Talang.
Sedan dess har hon pikat om att hon har andra stora grejer på gång.
Nu släpps bomben!
0:43

Efter reklamen: Bianca Ingrossos okända släkting Ove

(0:43)

Slå på ljud

Influensern och entreprenören Bianca Ingrosso, 27, fortsätter att göra succé efter succé. Hon går minst sagt i sina föräldrars fotspår och lever ett liv i det offentliga.

Hennes mamma Pernilla Wahlgren, 54, har varit känd sedan barnsben som skådespelare, sångerska och programledare. Under den senaste tiden har hon varit aktiv som jury i Masked singer och med sin egna show Pernilla Wahlgren har Hybris.

Pappa Emilio Ingrosso, 56, är också välkänd. Tidigare som dansare men numera som krögare och har öppnat både restauranger i Spanien och Sverige.

Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattan

Se klippet här!

Brodern Benjamin Ingrossos senaste framgångar

Biancas bror Benjamin Ingrosso, 24, är inget undantag när det kommer till framgång i familjen. Bara i år har det gått spikrakt uppåt för stjärnan som är artist.

För inte alls längesedan tog han hem priset Årets straight på QX-galan, och förra veckan kammade han hem Grammisgalans största pris – Årets artist.

Benjamin har också haft stora framgångar med sitt egna tv-program Benjamin's. Ett program där han får ägna sig åt sina två största passioner i livet – matlagning och musik. I varje avsnitt gästas han av olika kändisar som han bjuder på mat han själv lagat och flera av låtarna som spelats under programmets gång har lagt sig högt på topplistan på Spotify.

Breaking
Stjärnspäckat på ABBA-premiären – se alla kändisar

Bianca avslöjar hemligheten – får egen talkshow

Bianca har sedan hon avslöjade att hon hoppar av Talang där hon satt som jury pikat om att hon har andra saker på gång inom tv – och nu släpps bomben.

Det har spekulerats kring att det möjligtvis handlar om en talkshow då hon tidigare berättat att det är en stor dröm hon haft. Och visst är det en talkshow!

Hon kommer att leda höstens stora talkshow under namnet Bianca på Kanal5 och Discovery+. Bianca är själv med och utvecklar talkshowen där hon som programledare kommer att gästas av kändisar. Talkshowen produceras tillsammans med samma produktionsbolag – Monkberry – som den populära talkshowen Skavlan.

FOTO: Anders Wiklund/TT/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!