Oliver Ingrossos nya karriärsbyte – öppnar egen restaurang

OLIVER INGROSSO

Oliver Ingrosso är inte bara en hejare i DJ-båset, han är även en riktig fena i köket. Detta ska han nu utnyttja och nu öppnar han en alldeles egen restaurang!
”Det här är väldigt spännande nyheter”, skriver Oliver på Instagram.
1:24

Efter reklamen: Allt du vill veta om Oliver Ingrosso

(1:24)

Oliver Ingrosso, 32, har många strängar på sin lyra och är riktigt begåvad inom mycket. Bland annat brinner han för musik och nyligen släppte han sin egna låt Confusion say. I samband med låt-släppet gick han även ut och berättade att han från och med nu går under det nya artistnamnet Oling.

Att Oliver har talang när det kommer till att producera musik är ingen hemlighet och precis som resten av hans familj gör han succé i branschen. Hans lillebror Benjamin Ingrosso, 24, blev nyligen nominerad till två "Grammisar". Både i kategorierna Årets artist och Årets pop.

Men det finns faktiskt något annat som Benjamin och Oliver har gemensamt. Båda två älskar nämligen matlagning och deras kärlek till det italienska köket. Nu har Oliver valt att ta tag i saken på riktigt...

Därför hoppade Bianca av Talang – hinten om nya uppdraget

Oliver Ingrosso går i sin pappas fotspår

Under årens lopp har vi förstått att Benjamin och Oliver älskar mat, allt ifrån hamburgare till pasta. I Pernilla Wahlgrens, 54, realityserie Wahlgrens värld har vi fått se de två i köket och ibland har det blivit riktigt hetsigt när saker och ting alltid måste lagas med perfektion.

Att Oliver och Benjamin gillar mat och att testa nya restauranger är kanske inte så konstigt. I flera år har deras pappa Emilio Ingrosso, 56, drivit restaurangerna La perla på Mallorca. Nu finns La perla även i Sverige och tillsammans med hustrun Åsa Ingrosso, 47, har de även öppnat restaurangen La scarpetta som ligger i centrala Stockholm.

Och nu är det alltså dags även för Oliver som öppnar upp sin alldeles egna restaurang Olli. Precis som sin pappa kommer han fokusera på pasta och italienska rätter. Men med tanke på Olivers stora musikintresse så kommer även musiken vara en otroligt viktig del.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Oliver Ingrosso om nya restaurangen

Både Benjamin och Bianca Ingrosso, 27, är nu otroligt stolta över sin storebror. I en story på Instagram skriver Benjamin att han är "Beyond proud" och även Bianca kommenterar saken.

”ALDRIG VARIT MER TAGGAD!!! Han som lärt oss alla om pasta öppnar ÄNTLIGEN upp en restaurang med fokus på inget mindre än otroligt god PASTAAAAA”, skriver Bianca i en Instagram-story.

Exakt när Olivers restaurang kommer öppna och var den kommer ligga är fortfarande okänt. Men han verkar vara i förberedelse-stadiet just nu.

”Vi letar efter bra personer på alla positioner av en restaurang. Så ifall du vill bli en del av detta redan nu från början, i köket, i matsalen eller i baren på nätterna (ja, vi kommer ha ett massivt ljudsystem) skicka ett mail!”, skriver Oliver på Instagram.

Som sagt så kommer restaurangen att heta Olli och erbjuda italiensk mat.

”Jag öppnar en restaurang ganska snart. Så det är väldigt spännande nyheter. Vi kommer fokusera på äkta italiensk mat och musik så gå in och följ oss ifall du vill ta del av vår resa igenom allt det här.”, förklarar Oliver.

Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

Se klippet här!

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!