Benjamin Ingrossos privata avslöjande om Oliver – detaljerna om kärlekslivet

Benjamin Ingrosso, Oliver Ingrosso

Det är många som är nyfikna på Oliver Ingrossos privatliv.
Nu avslöjar Benjamin Ingrosso detaljer om sin brors kärleksliv.
Läs här!
0:29

Efter reklamen: Sprickan i relationen mellan Benjamin Ingrosso och Tommy Körberg: ”Av och till”

(0:29)

Slå på ljud

Familjen Wahlgren är utan tvekan Sveriges kändaste familj. Idag kan man i princip inte gå någonstans utan att se Pernilla Wahglrens, Benjamin Ingrossos eller Bianca Ingrossos ansikten eller röster.

Även Oliver Ingrosso, som är äldst i syskonskaran, har nått stora framgångar. På helgerna brukar man se honom dj:a lite här och var och tidigare i år blev det även känt att han ska öppna sin egna restaurang Olli.

Till skillnad från sina syskon har Oliver däremot valt ett liv utanför rampljuset. Han brukar inte ställa upp i några intervjuer och har medvetet tagit avstånd från att medverka i Wahlgrens värld.

Det är därför inte så många som vet så mycket om honom. Men nu avslöjar lillebror Benjamin detaljer om Olivers kärleksliv.

Oliver Ingrossos tidigare dejtinghistorik

Oliver brukar som sagt vara väldigt privat av sig, men då är det tacksamt att han har familjemedlemmar som avslöjar desto mer.

Om det är något vi vet om honom så är det att han var i ett långt förhållande med Johanna Lidefelt för flera år sedan. Och i en vlogg på Youtube har Bianca också avslöjat att han har varit tillsammans med en tjej vid namn Andrea.

Det var nämligen när Bianca hyrde ett lyxhus i Spanien som hon avslöjade att huset ägs av Olivers ex-flickvän Andreas man.

Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattan

Se klippet här!

– Fatta att Oliver hade kunnat fortsatt vara tillsammans med henne så hade man kunnat få vara här oftare, sa Bianca i videon då.

Benjamin Ingrossos avslöjande om Olivers okända kärleksliv

Tidigare i veckan gästade Benjamin podcasten Ursäkta, som drivs av Johanna Nordström och Edvin Törnblom. Under avsnittet hann de gå igenom alltifrån Benjamins kärleksliv till flera oväntade sexavslöjande, men det var när de pratade om Linus Wahlgrens kärleksliv som de också kom in lite på Olivers.

– Linus är skitsexig. Han är 45 och ser ut att vara 25. Folk tror typ att han är min lillebror. Han är skittrevlig. Spelar tennis, säger Benjamin i podcasten varpå Johanna frågar:

– Han måste få mycket dm:s?

– Ja, men det får han nog, svarar Benjamin då innan han tillslut passar på att avslöja att även Oliver får en del erbjudanden:

– Han och min storebror brukar få mycket dm:s.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!