LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Wahlgrens bröllopsresa med Magnus – privata bilderna

21 jun, 2022 
Sofia Sundqvist
Jessica Magnus
Under helgen gifte sig Jessica Wahlgren med sin kärlek Magnus. Nu har de nygifta makarna rest på en bröllopsresa till Italien. Se bilder här!
Annons
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"Brand logo
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Jessica Wahlgren, 46, är nu gift med med tennislegendaren Magnus Norman, 44.

Jessica är professionell sminkös men mest känd eftersom hon tidigare var gift med Pernilla Wahlgrens, 54, lillebror Linus Wahlgren, 45 i tio års tid – och är tillsammans med ex-maken föräldrar till barnen Linn och Colin.

Men nu är det tio år sedan de forna paret gick skilda vägar. Än idag är Jessica och Pernilla mycket nära vänner, och på bröllopsdagen var ex-svägerskan även brudtärna till Jessica! Även artisten och skådespelaren Hanna Hedlund, 47, var en av brudtärnorna.

Pernillas pik till Christian efter bröllopet: ”Sugen”

För två år sedan kom glädjebeskedet att Jessica har hittat kärleken igen, denna gång i tennisproffset Magnus Norman. Paret har levt som sambos fram tills nyligen när de alltså gifte sig framför nära och kära.

Annons

På deras bröllopslistan fanns fler kända namn som Lina Hedlund, Nanne Grönwall, Lena Philipson, Kristin Kaspersen, Anna Brolin – och många många fler! De verkar haft ett underbart firande tillsammans.

Jessica och Magnus bröllopsfirande har även varit på tapeten i måndagens avsnitt av podcasten Wahlgren och Wistam, där Sofia och Pernilla pratade om den festliga tillställningen. Det verkar som om den upplevelsen har lagt lite frön i Pernillas huvud. I podcasten berättar de:

– Nej men ett, så tror jag att man gör det för att man vill ha just... samla alla och ha den där kick-offen för en jättehärlig relation och en fest. Och signalera för andra att man tror på det till 100% på det liksom men det går nog jättebra att inte gifta sig också, säger Sofia Wistam.

Pernilla avslöjade då hur hennes tankespår med pojkvännen Christian vandrade efter helgens bröllop:

– Det går jättebra verkligen men jag ... ska inte säga för mycket men jag blev ganska sugen, berättade Pernilla då.

Spännande att se ifall även Pernilla och Christian bjuder in till bröllop i framtiden!

Bröllopsbilden efter resan till Italien

Nu har de nygifta paret Jessica och Magnus rest iväg på en romantisk smekmånad – i Italien. På Jessicas Instagram syns bilder på de lyckliga paret, med några första ord sedan vigseln:

”Jag är helt hänförd. Jag vet inte var jag ska börja! Det finns en risk att min Instagram kommer handla om denna helg och bilder från den ett bra tag framöver”.

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons