LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis yngsta son i olycka – egna orden: ”Sprutade blod”

20 jul, 2022 
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli befinner sig på semester i Spanien med familjen.
Men ibland blir det inte som man tänkt sig...
Nu berättar hon om yngsta sonens blodiga olycka.
Annons
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”Brand logo
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

Charlotte Perrelli har i många år varit en av Sveriges mest folkkära artister. Hon har bland annat vunnit Melodifestivalen två gånger, första gången år 1999 följt av år 2008.

Hon har även medverkat i program som Så mycket bättre och Stjärnorna på slottet och skymtas titt som tätt i andra musikaliska program såsom Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg.

När hon inte står på scen syns hon ofta i Spanien tillsammans med familjen i deras semesterhus. Men ibland blir det inte som man tänkt sig... Nu berättar artisten nämligen om sonens blodiga olycka på stranden!

Charlotte Perrellis unika semesterparadis i Spanien

Charlotte är sedan flera år tillbaka gift med Anders Jensen, tillsammans har de två gemensamma barn med namn Adrian och Alvin.

Annons

Sedan tidigare har dessutom Anders ett barn och Perrelli två och Charlotte delar ofta med sig av bilder på familjen. Så även denna gång när de befinner sig i sitt hus i Marbella i Spanien.

– Det tog oss över två år och vi har säkert kollat på mellan femton och tjugo hus innan vi hittade rätt. Men när vi kom hit så kände både Anders och jag att det här är precis vad vi letat efter, har Charlotte tidigare berättat för Aftonbladet.

Huset tillhör minst sagt det det unika slaget. Det är på hela 745 kvadratmeter och har fem sovrum samt sju badrum. Garaget har plats för tre bilar och totala ytan för fastighetens terrasser rör sig om 543 kvadratmeter.

Sonen Alvin i otäck olycka på semestern: ”Sprutade blod”

Även om semester innebär fritid och lata dagar vid stranden så var olyckan framme för familjen när de befann sig vid havet.

Yngsta sonen Alvin skadade sig nämligen, han klev på en glasbit under familjens visit på stranden.

”Alvin lyckades stiga på en glasbiten i sanden och det sprutade blod!!! Men som tur var så kunde vi tejpa ihop det och slapp åka in…… puh!!”, skriver Charlotte Perrelli på sin egen blogg.

FOTO: TV4 / SVT

Annons