Charlotte Perrellis utseendeförändring med bonusdottern Izabella: ”Jösses”

Charlotte Perrelli är på semester i Spanien med hela familjen.
Nu visar hon upp sin och bonusdottern Izabellas utseendeförändring.
Läs allt här!
0:31

Efter reklamen: Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

(0:31)

Slå på ljud

Folkkära artisten Charlotte Perrelli, 47, är en av våra största kvinnliga sångerskor. Charlotte har haft flera hitlåtar som har spelats i både Sverige och i grannländerna England, Belgien och Nederländerna.

De flesta minns henne från Melodifestivalen där hon har tävlat fem gånger och varit programledare. Men nu tar Charlotte en paus från artistlivet och njuter av en härlig semester med hela familjen i det spanska huset.

Familjelivet

Perrelli är sedan flera år tillbaka gift med maken Anders Jensen, 45. De lever ett fartfyllt liv tillsammans med de två gemensamma Adrian Romeo Perrelli-Jensen, 8, och Alvin Loui Perrelli-Jensen, 3.

Men Charlotte har även barn sedan ett tidigare äktenskap med Nicola Perrelli, 53, tidigare Ingrosso, han är bror till Vito och Emilio Ingrosso som de flesta nog känner till. Paret var gifta mellan år 2003 till år 2008 och tillsammans fick de två sönder Angelo Perrelli, 18, och Alessio Perrelli, 16.

Utöver det har även Anders Jensen dottern Izabella sedan sin tidigare relation med sportjournalisten och tv-profilen Suzanne Sjögren, 48.

Relationen mellan Suzanne och Charlotte

Charlotte och Anders bor tillsammans med sin stora familj i Djursholm. Dottern Izabella bor både hos mamma och pappa.

I en intervju med Hänt berättade Suzanne om relationen till Charlotte.

– Den är väldigt bra, Izabella har ju extremt många bröder nu, därför att min sambo har en son sedan tidigare som är lika gammal som henne, och sedan har vi ju Ben som är sju år gammal, säger Suzanne och fortsätter:

– Sedan har hon ju Angelo, Alessio, Alvin och Adrian på pappas sida. Så hon är omgiven av bröder, men mycket kärlek.

Hela familjen i nytt utseende

Suzanne berättar om dotterns relation till Charlotte Perrelli.

– Jag vet att Charlotte och Izabella har en jättefin relation. Och jag älskar att när hon är hos oss så mockar hon skit, står i gummistövlar och rider. När hon är med pappa och Charlotte så är hon ute på turné. Många somrar turnerade hon med Diggiloo och då fick Izabella följa med och få hela den världen. Hon får det bästa av två världar, säger Suzanne till Hänt.

Charlotte publicerade nyligen ett inlägg på sin Instagram där hon visar att hon tillsammans med Izabella passat på att göra liten förändring under semestern som pågår i familjens hus i Spanien.

Izabella hos frisören.

Foto: Instagram

Perrelli visar upp sin nya frisyr.

Foto: Instagram

"2 nyklippta tjejer och en kille. Sååå skönt! Va mindre skönt att hoppa in i bilen sen när temperaturen stod på 44 grader", skriver Perrelli på sin Instagram.

Nog kan man se att Perrelli har en fin relation till Izabella. Och följarna jublar över de nya bilderna:

”Så stiliga ni är”, skriver en person.

”Så snygga och stiligast längd”, tycker en annan.

”Jösses”, kommenterar en tredje med ett stort rött hjärta.

FOTO: Henrik Montgomery/TT/ Instagram

Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

Se klippet här!

SENASTE NYTT!