LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Suzanne Sjögren inlagd på sjukhus – tuffa sjukdomsbeskedet

26 mar, 2022 
Lovisa Ström
Suzanne Sjögren
För ett tag sedan blev Suzanne Sjögren inlagd på sjukhus.
Nu berättar hon om den jobbiga tiden och hur hon mår idag.
”Det här kommer bli tufft”, skriver hon.
Annons
Suzanne Sjögren om dottern Izabellas insjuknade i cancer – berättar om svåra tidenBrand logo
Suzanne Sjögren om dottern Izabellas insjuknade i cancer – berättar om svåra tiden

Suzanne Sjögren är en av Nents programledare på sporten och bevakar bland annat Världsmästerskapet i handboll. Suzanne har två barn och ett bonusbarn. Ett av barnen, Izabella, 13, har hon med ex-maken Anders Jensen som numera är gift med Charlotte Perrelli.

För en vecka sedan blev Suzanne inlagd på sjukhus och snabbt blev hennes följare oroliga.

Nu berättar hon vad det var som hände och hur hon mår idag.

Suzanne Sjögren inlagds på sjukhus i sex dagar

Det var i ett inlägg på Instagram som Suzanne berättade att hon spenderat nästan en vecka på sjukhus.

”Efter 6 långa dagar på Mälarsjukhuset i Eskilstuna får jag nu åka hem. Jag vill rikta en enorm tacksamhet till de underbara människor som jobbar här. Både ni på akuten och på 7:an. Jag har blivit SÅ omhändertagen och jag har under nästan en vecka hört hur ni har tagit hand om andra patienter med samma omtanke och tålamod. Min upplevelse har varit omtumlande med många svåra och lite skrämmande undersökningar men prognosen är i slutändan god. Massa kärlek går till mina nära och kära, kolleger och chefer som alla har varit fantastiska. Jag missar tyvärr F1-premiären på söndag men hoppas att kunna vara tillbaka snart, i världens roligaste jobb”, skrev hon då.

Tuffa sjukdomsbeskedet – så mår hon idag: ”Kommer bli tufft”

Sedan dess har det ekat tomt från tv-profilen och frågorna har varit många. Men nu bryter hon äntligen tystnaden och berättar vad det är som egentligen har hänt.

Annons

”Jag har alltså drabbats av Vestibularisneuronit, som är en inflammation på balansnerven. Jag äter kortison för att hjälpa den på traven och lever under tiden i vad som känns som lustiga huset på Gröna Lund. Det gungar och snurrar och en ”bra” dag känner man sig bara lite sjösjuk. Idag är ingen bra dag tyvärr, har inte tagit mig ur sängen mer än för att få iväg barnen till skolan. Men det får väl vara så”, skriver hon och fortsätter:

”Det är väldigt frustrerande och jag är en otålig jävel redan från början så det här kommer bli tufft gissar jag. Men jag gör mina övningar och försöker utmana mig i vardagen så mycket hjärnan orkar. Tyvärr så får jag se F1 från soffan även denna helg.. Men snart så!!!”

Och i kommentarsfältet är det många som önskar henne god bättring, bland annat tv-kollegorna Soraya Lavasani och Rania Shemoun.

”Men åh, visste inte Suz. KRAM till dig & krya så gott det bara går”, skriver Soraya.

”Men fy! All kärlek och styrka till dig! Kram”, skriver Rania.

FOTO: TT

Annons