Charlottes glädjebesked med maken – miljonvinsten på lyxvillan avslöjad

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensens drömhus i Spanien ligger ute till försäljning för dryga 74 miljoner kronor.
Nu har vi fått tagit del av exklusiva bilder inifrån villan.
– Intresset är mycket stort, säger mäklaren till Hänt.
Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte Perrelli
0:46

Efter reklamen: Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte Perrelli

(0:46)

Slå på ljud

Den folkkära schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 47, och maken Anders Jensen, 45, har varit gifta i snart sju år. Men familjen är större än så. Paret har två gemensamma barn; Alvin och Adrian. Charlotte har dessutom två barn sedan ett tidigare äktenskap och Anders har en dotter från en tidigare relation.

Charlotte och Anders lever ett riktigt lyxliv. Familjen bor till vardags i en lyxvilla på Djursholm, som de totalrenoverade i våras men på sommarn jetsettar de ned till Spanien. Där paret äger en spektakulär sommarvilla i semesterparadiset Marbella, i Spanien, sedan år 2019.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen säljer lyxvillan

Men nyligen kunde vi mötas av beskedet makarna hade bestämt sig för att sälja sommarvillan. När Hänt nådde parets dåvarande mäklaren på telefon så berättade hen att de inte kunde bekräfta vem ägaren till huset är. Men att att de inte hade lagt ut huset på hemsidan, utan att de mest gjorde privata visningar.

Kort därefter kunde Charlotte bekräfta för Expressen att det var deras villa som låg ute till försäljning och hon kunde också avslöja ett glädjande besked.

”Det stämmer. Familjen växer och behoven ser annorlunda ut”, skrev hon i ett sms till tidningen.

Charlottes glädjebesked med maken – miljonvinsten på lyxvillan

Men nu verkar lyxvillan ligga ute och när Hänt når makarnas nuvarande mäklare på firman Serneholt Estate så berättar hen att det redan har varit ett flertalet visningar även om villan nyss kommit ut på sajten.

” De senaste försäljningarna i området har legat över den här prisnivån, så den här försäljningen kommer att hamna på eller väldigt nära utgångspriset med stor sannolikhet. Det har redan varit flertalet visningar trots att den precis kommit ut och det är bara en tidsfråga innan den säljs då intresset är mycket stor, skriver mäklaren i ett mejl till Hänt.


När turturduvorna köpte villan fick de enligt spekulationer betala drygt 50 miljoner kronor, men värdet har ökat avsevärt. Utgångspriset ligger i dagsläget på - 6 750 000 euro, vilket motsvarar närmare 74 miljoner kronor enligt Svensk Dam.

Nu kan vi även avslöja exklusiva bilder ifrån lyxvillan i Spanien som är tagna av mäklarfirman. Se bilderna inifrån schlagerdrottningens extravaganta hus nedan!

Serneholt Estates
Serneholt Estates.
Serneholt Estates.
Serneholt Estates.
Serneholt Estates.
Serneholt Estates.
Serneholt Estates.
Serneholt Estates.
Serneholt Estates.
Serneholt Estates.
Serneholt Estates.


Se alla bilder här.

Foto: TT / Serneholt Estate

FRÅN FÖRSTASIDAN