Bonde-profilen Leonora Vilhelmsson avslöjar nya kärlekslyckan

Leonora Vilhelmssons nya kärleksbesked
Tv-bonden Leonora Vilhelmsson har sökt kärleken i två säsonger av Bonde söker fru i TV4. Trots att hon inte fick någon dam på kroken har Leonora inte gett upp och nu kan tv-tittarnas favoritbonde ha hittat sin stora kärlek.
Annons

Leonora Vilhelmsson, 41, dök upp i tv-rutan för två år sedan när hon sökte kärleken i TV4:s dejtingsåpa Bonde söker fru. Det blev en kort, men minnesvärd, medverkan och redan i avsnitt två hoppade skogsbonden av inspelningen efter att ha blivit kär i en av sina brevskrivare.

Leonora Vilhelmsson och hennes nya flickvän hann förlova sig innan kärleken brann ut och förhållandet tog slut. Förra året gjorde Leonora ett nytt försök att hitta sitt livs kärlek, även denna gång med hjälp av TV4 och programledaren Linda Lindorff,Bonde söker fru – kärlek åt alla, som sändes på TV4 Play.

Annons

Det blev en sommar full av dejter, både i grupp och på tu man hand, men när säsongen tog slut var Leonora Vilhelmsson fortfarande singel.

Annons

– Supersingel och opaxad, sa hon då till Hänt.

Efter inspelningen av Bonde söker fru – kärlek åt alla dejtade Leonora Vilhelmsson en hemlig kvinna under en tid, men inte heller den relationen höll.

”För ett tag sen träffade jag en helt fantastisk tjej, vi gillade varandras sällskap. Men något var inte helt 100. Jag förklarade att jag inte kunde inleda en relation med henne för jag kände att allt inte kändes rätt. Jag visste inte vad som saknades och det gjorde ont i mej och jag var rädd för att såra och göra henne besviken”, skriver Leonora Vilhelmsson på sin blogg.

Leonora Vilhelmsson avslöjar civilståndet

Det har nu gått en tid då Leonora Vilhelmsson varit singel och tillbringat mycket tid med sin dotter, Mollie, samt fokuserat på sitt arbete.

Men nu skriver Leonora ett blogginlägg, med titeln Mitt civilstånd, att det finns en kvinna i hennes liv och att det verkar ljust.

Annons

Och nu är det så att jag får vääääldigt mycket frågor gällande min civilstatus”, skriver Leonora Vilhelmsson.

Hon fortsätter:

Jag förstår att vissa människor är grymt nyfikna av sej (det är jag själv med) Men just nu har jag ett stort behov av att hålla mej under radarn gällande min eventuella relation. Men så mycket kan jag säga om min tilltänkta. Hon är mörkhårig, hon har en förkärlek för hundar och hon åker tåg. Fortsättning lär följa.

FOTO: Patrik C Österberg/TT, Stefan Nilsson / TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…