LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tv-bonden bröt mot TV4:s krav – hoppar av programmet

04 okt, 2017 
AvJohanna Bladh
Hon gick bakom ryggen på produktionen – nu berättar Bonde-Leonore om hur hon lurade TV4 och om den himlastormande kärleken.
Annons

Från den dagen bönderna i “Bonde Söker Fru” får sina kärleksbrev måste de vänta ett par veckor innan det är dags att träffa brevskrivarna. Men Leonora Vilhelmsson, 40, från Sölvesborg kunde inte hålla sig. Hon kontaktade brevskrivaren Louise i hemlighet – trots att hon inte fick. När kärleken uppstod valde Leonora oväntat att plötsligt hoppa av programmet.

– Det var säkert en ganska stor sorg för dem (TV4), vilket de också har sagt. Men samtidigt går det ju ut på det här, att träffa någon och finna kärleken, så de var glada också, berättar Leonora för Hänt.se.

TV4 och Leonora kom överens om att relationen skulle hållas hemlig fram tills avsnittet sändes. Den omtalade “snygg-bonden” Joakim Rickling blixtinkallades bara dagar innan speed-dejting-momentet för att täcka upp för avhoppet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Leonora själv sörjer inte för att hon aldrig hann avsluta sin resa i “Bonde Söker Fru”. Tvärtom verkar hon idag njuta av att vara nyförlovad.

– Det stämmer nog ja. Det är ett tag sen. Det blev lite snabbt men jag säger som ungdomarna: YOLO. Stämmer det så stämmer det, säger Leonora till Hänt.se och skrattar.

Hör Leonora berätta om det passionerade första mötet med Louise:

Bonde-Leonora om hemliga spelet – så lurade hon TV4Brand logo
Bonde-Leonora om hemliga spelet – så lurade hon TV4
Annons