LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter svåra cancern – ”Bonde söker fru”-Erik vill ha barn

02 okt, 2017 
Lina Arvidsson
Erik Ohlsson söker kärleken i årets "Bonde söker fru". Nu berättar han om sin längtan efter en barn och barnbarn.
Annons

Erik Ohlsson, 22, är den yngsta deltagaren i årets omgång av dejtingsåpan ”Bonde söker fru”. Han har tidigare berättat om att han drabbades av cancer och fick genomgå cellgiftsbehandling när han var 19 år gammal. Att få en så allvarlig sjukdom så ung gjorde att han omvärderade de saker han prioriterade i livet.

– Jag började tänka lite annorlunda än vad jag gjorde innan. Saker som man egentligen ska prioritera lite mer var jag lite blind för då. Som familj och kärleksliv och allt, säger Erik till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trots att han är så ung funderar han redan på att skaffa barn. Gården har funnits i familjen i många generationer och det känns viktigt att lämna ett arv efter sig, tycker Erik.

– Man vill ju ha någon att dela livet med och man vill också lämna någonting efter sig när man blir gammal. Jag vill ju ha barn och barnbarn. Det är ju sånt som jag absolut inte har tänkt på innan jag blev sjuk. Så det blev lite 0 – 100-resa på den fronten, säger Erik.

Annons

Men trots sin längtan säger Erik att det inte är någon större brådska. Först ska han hitta rätt person att dela livet med.

– Klart jag vill ha barn men jag vet inte om det är läge just nu. Jag vill ju ha stadigt förhållande och lite mer livserfarenhet innan jag tar mig an en sån sak. För det är ju det största ansvaret man kan ta, att skaffa barn. Jag är ju en sån som vill att den jag skaffar barn med ska vara en som jag är säker på att jag vill leva resten av livet med också, säger Erik Ohlsson.

Här är alla deltagare i årets “Bonde söker fru”:

FOTO: Malin Bondesson, TV4

Annons