Artikeln innehåller reklamlänkar

Bonde söker fru-Leonora Vilhelmsson visar upp nya kärleken

Leonora från bonde söker fru visar upp nya kärleken

Efter att Leonora Vilhelmsson beslutat sig för att hålla sin nya flickvän hemlig tog det inte lång tid innan hon ändrat sig. På Instagram har hon nu delat en bild på sig själv och sin nyfunna kärlek.

Leonora Vilhelmsson, 41, gjorde i år sin andra medverkan i TV4:s kärlekssåpa Bonde söker fru, programmet där ensamma bönder under ledning av programledaren Linda Lindorff, 46, får hjälp att hitta sin stora kärlek.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Leonora Vilhelmsson hann endast vara med i två avsnitt av förra årets säsong av programmet innan hon fann kärleken i en av sina brevskrivare och hoppade av produktionen. Men relationen mellan henne och brevskrivaren Louise höll inte så länge som Leonora hoppats på. Därför dök Leonora upp i programmet i år igen, men då i Bonde söker frus extraprogram Bonde söker fru – kärlek åt alla på TV4 play.

Trots att Leonora Vilhelmsson hade en bra sommar med många fina minnen lämnade hon inspelningen av Bonde söker fru – kärlek åt alla lika singel som när hon kom dit.

Det var inte längesedan Leonora beskrev sig som ”supersingel”, men häromdagen berättade hon att hon funnit kärleken igen. I början av december skrev Leonora Vilhelmsson i ett blogginlägg att hon varit på dejt i Lund med en kvinna som hon har varma känslor för. Orden om att hon är ”supersingel” tog hon glatt tillbaka.

– Att jag är supersingel är helt klart förändrat, skrev hon då till Hänt.

Väljer att skynda långsamt

Nu berättar Leonora Vilhelmsson mer om sin nya kärlek. På sin blogg skriver Leonora att både hon och hennes kärlek har barn, varför de valt att skynda långsamt.

”Det är superroligt att så många gläds med mej och jag vill självklart dela med mej av allt. Men vis av erfarenhet och med tanke på att vi båda har barn så kommer stegen bli små. Vi behöver tiden tillsammans och vi behöver tiden för att våra barn ska bli trygga“, skriver Leonora Vilhelmsson och fortsätter:

Med det skrivet så kommer jag inte heller lägga upp några bilder på fröken rätt eller oss som inte vi båda är okej med. Det är superviktigt för mej för att bygga upp tilliten. Att finna den där balansen i den nya relationen. Det är en ny värld, en bra värld.”

Men det tog inte många dagar för Leonora att visa upp sin nya kärlek. Nu har Leonora delat en kärleksbild av henne och tjejen. Bland kommentarerna till bilden skickar hennes följare massor av glada tillrop.

Vilket vackert par, all lyckönskning till er”, skriver en.

Jaaaa vad kul! Grattis”, skriver en annan.

Äntligen!”, skriver ännu en.

LÄS MER: Leonora Vilhelmsson avslöjar sanningen om ringen i Bonde söker fru

LÄS MER: Bonde-Leonoras nya kärleksbesked: ”Världens lyckligaste”

FOTO: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN