Artikeln innehåller reklamlänkar

Leonora Vilhelmsson avslöjar sanningen om ringen i Bonde söker fru

Leonora Vilhelmsson kärleksring

För andra året i rad söker skogsbonden Leonora Vilhelmsson kärleken i Bonde söker fru. Men i programmet bär hon en guldring på vänster ringfinger och berättar nu för Hänt vad det är för ett smycke...

Redan förra året sökte skogsbonden Leonora Vilhelmsson, 41, kärleken i Bonde söker fru på TV4 och fann den redan innan inspelningarna började i brevskrivaren Louise Eriksson, 28. Leonora valde sedan att hoppa av det populära TV4-programmet och paret blixtförlovade sig. Men kärleken tog slut och i år kan man återigen följa Leonoras jakt på en ny flickvän i Bonde söker fru – kärlek åt alla på TV4 Play.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Där har hon än så länge legat lågt med sina dejter och inte bjudit tittarna på någon kyss. Uppmärksammade tittare har däremot kunnat notera att Leonora Vilhelmsson bär en guldring på vänster ringfinger och nu svarar hon Hänt vad det är för ring.

– Det är en kärleksring, säger hon i ett meddelande till Hänt och fortsätter förklara att det är en hyllningsring till dottern Mollie, 8:

– Det står min dotters namn och hennes födelsedatum. Jag bär ringen på vänster ringfinger närmast mitt hjärta.

Så fint!

Blev lämnad av frun under graviditeten

Leonora Vilhelmsson har tidigare berättat att hon blev lämnad av sin dåvarande fru när hon var höggravid för åtta år sedan. Paret hade gemensamt bestämt sig för att skaffa barn med hjälp av insemination i Danmark, men hennes fru gjorde slut när Leonora Vilhelmsson var gravid i sjunde månaden.

Häromdagen, under Mollies 8-årsdag, skrev Leonora om minnena från förlossningen på sin blogg.

”Jag tänkte på när jag skrev dom sista raderna till min fru. Raderna: Jag är på BB nu och du är saknad. Att jag levde på ett hopp som jag visste inte fanns, men jag vill inte släppa det. Jag saknade henne och jag ville ha henne hos mej när jag skulle föda vårt barn.”

LÄS MER: Bonde-Leonoras rädsla på BB: ”Mitt barn inte mådde bra”

LÄS MER: Leonoras tunga avsked i Bonde söker fru: ”Mycket smärta”

FOTO: TV4, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN