Artikeln innehåller reklamlänkar

Bonde-Leonora bryter tystnaden om uppbrottet: ”Ont i mig”

Leonora Vilhelmsson berättar om känslorna till flickvännen.

Bonde söker fru-profilen Leonora Vilhelmsson visade i december upp sin nya kärlek. Nu berättar hon om ett uppbrott som satt sina spår.

Leonora Vilhelmsson, 41, är skogsbonden som blev Bonde-Leonora med hela svenska folket efter att ha medverkat i Bonde söker fru inte mindre än två gånger.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Efter sin andra vända i TV4:s kärlekssåpan Bonde söker fru – kärlek åt alla gick Leonora hem lika mycket singel som när hon kom dit. Men ensamheten höll inte i sig och inom kort träffade hon en kvinna som hon började dejta.

I december visade Leonora Vilhelmsson upp sin nya kärlek på Instagram.

Leonora Vilhelmsson har varit öppen med hur hon hanterat tidigare relationer och uppbrott på sin blogg. Nu berättar hon om hur hon och kvinnan hon dejtade slutade träffas, och att det avskedet satte sina spår.

För ett tag sen träffade jag en helt fantastisk tjej, vi gillade varandras sällskap. Men något var inte helt 100. Jag förklarade att jag inte kunde inleda en relation med henne för jag kände att allt inte kändes rätt. Jag visste inte vad som saknades och det gjorde ont i mej och jag var rädd för att såra och göra henne besviken”, skriver Leonora Vilhelmsson på sin blogg.

Hon fortsätter:

Jag var samtidigt rädd för att jag själv aldrig igen skulle kunna uppleva berusningen av förälskelse och lycka i kärlek. Jag trodde något dött i mej.

Ont att orsaka besvikelse

Leonora Vilhelmsson menar att känslan av besvikelse kan vara svår att hantera, men ändå är något man måste ta ansvar för själv.

Vi har fortfarande kontakt men jag vet att hon blev sårad och ledsen när vår kontakt genom fysiska möten upphörde. Detta trots min öppenhet. Hon berättade det för mej och jag såg det som väldigt vackert. Det fanns inga löften, inga krav och allt var ärligt och rent. Ändå blev hon en aning besviken“, skriver hon.

Särskilt svårt blev det när Leonora insåg att besvikelsen berodde på henne.

Att det var jag som var den utlösande faktorn i hennes besvikelse trots vår raka kommunikation gjorde ont i mej. Och den smärtan fick ju självklart jag hantera“, skriver hon.

LÄS MER: Bonde-Leonoras känslosamma ord om nya kärleken

LÄS MER: Bonde söker fru-Leonora Vilhelmsson visar upp nya kärleken

FOTO: TV4, Patrik C Österberg/IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN