TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Leonora bryter tystnaden om uppbrottet: ”Ont i mig”

19 jan, 2019 
Lina Arvidsson
Leonora Vilhelmsson berättar om känslorna till flickvännen.
Bonde söker fru-profilen Leonora Vilhelmsson visade i december upp sin nya kärlek. Nu berättar hon om ett uppbrott som satt sina spår.
Annons

Leonora Vilhelmsson, 41, är skogsbonden som blev Bonde-Leonora med hela svenska folket efter att ha medverkat i Bonde söker fru inte mindre än två gånger.

Efter sin andra vända i TV4:s kärlekssåpan Bonde söker fru – kärlek åt alla gick Leonora hem lika mycket singel som när hon kom dit. Men ensamheten höll inte i sig och inom kort träffade hon en kvinna som hon började dejta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Leonora Vilhelmsson har varit öppen med hur hon hanterat tidigare relationer och uppbrott på sin blogg. Nu berättar hon om hur hon och kvinnan hon dejtade slutade träffas, och att det avskedet satte sina spår.

För ett tag sen träffade jag en helt fantastisk tjej, vi gillade varandras sällskap. Men något var inte helt 100. Jag förklarade att jag inte kunde inleda en relation med henne för jag kände att allt inte kändes rätt. Jag visste inte vad som saknades och det gjorde ont i mej och jag var rädd för att såra och göra henne besviken”, skriver Leonora Vilhelmsson på sin blogg.

Annons

Hon fortsätter:

Jag var samtidigt rädd för att jag själv aldrig igen skulle kunna uppleva berusningen av förälskelse och lycka i kärlek. Jag trodde något dött i mej.

Ont att orsaka besvikelse

Leonora Vilhelmsson menar att känslan av besvikelse kan vara svår att hantera, men ändå är något man måste ta ansvar för själv.

Vi har fortfarande kontakt men jag vet att hon blev sårad och ledsen när vår kontakt genom fysiska möten upphörde. Detta trots min öppenhet. Hon berättade det för mej och jag såg det som väldigt vackert. Det fanns inga löften, inga krav och allt var ärligt och rent. Ändå blev hon en aning besviken“, skriver hon.

Särskilt svårt blev det när Leonora insåg att besvikelsen berodde på henne.

Att det var jag som var den utlösande faktorn i hennes besvikelse trots vår raka kommunikation gjorde ont i mej. Och den smärtan fick ju självklart jag hantera“, skriver hon.

FOTO: TV4, Patrik C Österberg/IBL

Annons