LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Leonora Vilhelmssons kärleksbesked efter Bonde söker fru

07 dec, 2018 
Lina Arvidsson
Leonora Vilhelmsson berättar för Hänt att hon är singel efter sin medverkan i Bonde söker fru – kärlek åt alla 2018.
Leonora Vilhelmsson lämnade Bonde söker fru – kärlek åt alla utan att ha valt någon av sina brevskrivare. Nu avslöjar hon sin nuvarande relationsstatus och beskriver drömkvinnan.
Annons

Leonora Vilhelmsson, 41, har tagit tv-tittarna med storm under sin tid i TV4:s Bonde söker fru. I förra årets omgång av kärleksprogrammet hann hon bara vara med i två avsnitt innan hon hoppade av, till programledaren Linda Lindorffs stora förvåning. Trots sin korta medverkan gjorde hon ett bestående intryck och glädjen var stor när hon återigen dök upp i årets omgång av Bonde söker fru – kärlek åt alla, som sänds i TV4 Play.

Även fast Leonora Vilhelmsson fick träffa och dejta flera trevliga brevskrivare slog det inte några gnistor. Det hela slutade med att Leonora Vilhelmsson tackade sina beundrade, Maria, 28, och Sofia, 26, för den tid som varit och lämnade sedan Siggesta gård utan att ha valt någon av sina beundrare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det blev inte någon kärleksrelation mellan Leonora och Sofia, men för Hänt berättade Leonora igår att de forsätter att umgås som vänner.

– Vi är inte ett par men vi har en vänskapsrelation, vilket är väldigt vackert. Sofia har funnit kärleken i en annan kvinna vilket gläder mig oerhört, skriver Leonora Vilhelmsson i ett meddelande till Hänt.

Annons

Letar drömkvinnan

Nu avslöjar Leonora Vilhelmsson att hon fortfarande inte funnit den rätta.

– Supersingel och opaxad, skriver hon till Hänt.

Trots att det blivit några bakslag för Leonora har hon inte börjat tvivla på kärleken. Hon vill hitta balans mellan passion och trygghet.

– Det svåra är att specificera det. Som med Sofia kände jag trygghet, jag kände att hon var lätt att kommunicera med, att jag kunde ha roligt med henne. Men samtidigt kändes inte hetta, passionen och glöden, den som är så otroligt viktigt. Jag måste vara grå i min beskrivning men det är helheten i en kvinna som får mej på fall. Sen ska hon var lojal, plikttrogen precis som jag. Hon ska helt enkelt klä mej, både fysiskt, psykiskt och spirituellt. Finns hon tro? skriver Leonora Vilhelmsson till Hänt.

Passar du kanske in i Leonoras beskrivning..? Kanske dags att söka kontakt med bonden?

FOTO: IBL/Patrik C Österberg, IBL/Carolina Byrmo

Annons