Kollegornas krav på Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

Steffo Törnquist

Steffo Törnquist är en av Sveriges mest folkkära programledare och jobbar på Nyhetsmorgon.
Nu delar han en bild – där hans kollegor får tycka till om hans look.
Slå på ljud

Steffo Törnqvist föddes den 12 januari 1956 i Linköping. Sedan 2000 har han varit programledare i TV4:s morgonprogram Nyhetsmorgon där han ofta jobbar tillsammans med Jenny Strömstedt. Nu var det dock ett tag sedan vi kunde se radarparet ihop, det beror på att Jenny spelar in Tillsammans med Strömstedt med sin man Niklas Strömstedt. Därför jobbar Steffo numera med kollegan Maria Forsblom.

Steffo Törnquists tuffa beslut i Nyhetsmorgon – omröstning på Instagram

Steffo befinner sig i sin lägenhet i södra Frankrike med sin hustru Caroline Törnquist. Häromdagen la han ut två bilder på sig själv på Instagram när han bär två olika skjortor, en blå och en orange, som han har köpt i sin favoritbutik. Han startade en omröstning i kommentarsfältet och bad sina följare om stilråd. Han frågar vilken de tycker att han ska bära i torsdagens sändning.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Dagens andra omröstning: promenerade just till min favoritbutik och inhandlade tvenne Rivieraskjortor i silkestunn blandning av linne och bomull. En av dem bär jag i rutan på torsdag. Men vilken? Flest röster vinner, demokrati råder, iberte, egalite, fraternite.

Många av Steffos kollegor i Nyhetsmorgon deltar i omröstningen, bland andra Soraya Lavasani och Maria Forsblom som väljer att rösta på den blåa skjortan. Nyhetsuppläsaren Sofia Geite däremot röstar på den orangea.

Steffo har tagit beslutet om vilken skjorta han kommer bära

Nu har Steffo äntligen kommit med ett beslut gällande skjortorna – han kommer att bära båda två på torsdagens sändning. Tydligen blev det väldigt jämnt i omröstningen.

– Nej, det gick inte att få ett klart besked om omröstningen gällande vilken skjorta jag ska ha i rutan på torsdag. Det blev som i riksdagen, 175 lika ungefär. Så vi får göra en liten juniöverenskommelse – den orangea skjortan kommer jag använda på udda timmar och den blåa skjortan kommer jag använda under jämna timmar.

Avslöjar
UPPBROTT TV4-profilen Johan avslöjar skilsmässan

Många av Steffos följare är nöjda med valet att han behöll bägge skjortorna.

”Nu ser jag fram emot torsdag” , skriver en följare.

”Du är bara bäst”, skriver en annan.

En tredje följare skriver: ”Tur att jag är ledig på torsdag så jag kan se skjortorna live”

”Blir ju perfekt, så rättvist”, skriven en annan.

LÄS OCKSÅ: Därför är Martin Järborg tillbaka i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Därför saknades Anders Pihlblad i Nyhetsmorgon – tittarnas undran

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

SENASTE NYTT!