Jenny Strömstedt om Niklas medverkan i Hommage till Sven-Bertil Taube

Jenny Strömstedt, Niklas Strömstedt

Niklas Strömstedt är en av artisterna som medverkar i Hommage till Sven-Bertil Taube. Nu väljer hans hustru Jenny Strömstedt att hylla honom för insatsen.
”Helt opartiskt”, säger hon.

Jennny Strömstedt, 48, och Niklas Strömstedt, 62, träffades för hela 14 år sedan och sedan 2011 kan de titulera sig som äkta makar.

Den där dagen för 14 år sedan när Jenny och Niklas träffades så stötte de på varandra på gatan, som de båda nyligen flyttat in på. Efter det kom ett fik i närheten att bli deras mötesplats då de sprang in i varandra där hela tiden.

VÄNDNING Peg och Filip visar upp kärlekslyckan

Efter några möten i grannskapet bytte de nummer och sedan dess har de hållit ihop. Bröllopet gick av stapeln på Bomans hotell i Trosa och på plats fanns många kända ansikten. Bland andra Martin Timell, 63, och Kristin Kaspersen, 51.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jennys relation till Niklas och Agneta Sjödins dotter

En av dem som inte hade möjlighet att komma på bröllopet var Agneta Sjödin, 53, som har dottern Maja, 23, tillsammans med Niklas Strömstedt. Hon ledde i stället direktsändningen av Sommarkrysset i TV4.

– Jag hade ju ett jobb att sköta, jag tror att de hade ett supertrevligt bröllop utan mig. Men jag är jätteglad för deras skull, sa Agneta då.

Idag bor Jenny och Niklas i deras gemensamma lägenhet på Södermalm i Stockholm. De flesta av barnen har hunnit flytta hemifrån men ibland samlas de fortfarande alla tillsammans. Maja fyllde nyligen år och då passade Jenny på att berätta mer om hur relationen till bonusdottern är.

”Livet blir liksom inte alltid som man tänkt sig (man kan tex skilja sig). Men där i brytpunkten uppstår nästan alltid något nytt och till och med underbart. Idag fyller Maja år och jag kan inte tänka mig mitt liv utan den här kärleksfulla, superknäppa, smarta och roliga bonusen.”, skrev hon då.

Jennys fina ord om maken Niklas

Jenny och Niklas har tillsammans relationsprogrammet Tillsammans med Strömstedts. Där åker de land och rike runt för att träffa andra kända par. Med andra ord har de lärt sig en hel del om relationer, speciellt då det även finns en parterapeut med i programmet.

Jenny Strömstedt, Niklas Strömstedt

Jenny och Niklas.

Christine Olsson/TT

En sak som är säker är att kärleken mellan Jenny och Niklas Strömstedt är fortsatt stark efter alla år ihop. Det kan man tydligt se nu när Jenny väljer att hylla sin make till skyarna på Instagram.

”Helgens bästa kvalitetsunderhållning. Helt opartiskt alltså”, skriver Jenny och syftar på Niklas medverkan i TV4:s hyllningsprogram till Sven-Bertil Taube.

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedt säljer sitt torp – se bilderna och priset här

LÄS OCKSÅ: Blir det en ny säsong av Tillsammans med Strömstedts? TV4 svarar

FOTO: TT, TV4

SENASTE NYTT!