AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Johan Östling och frun Maria går skilda vägar

23 jun, 2021 
Johan Östling skiljer sig
Hela Sverige bakar-programledaren Johan Östling och frun Maria Östling har gått skilda vägar. De har varit tillsammans i 15 år och har tre barn tillsammans. I en intervju med Hänt berättar Johan om separationen.
– Jag har precis gått isär och skilt mig, säger Johan till Hänt.
Annons
Johan Östling om relationen till Tina Nordström: ”Syskon”Brand logo
Johan Östling om relationen till Tina Nordström: ”Syskon”

Johan Östling, känner vi igen från popgruppen The Starboys och filmen Smala Sussie. Han lämnade dock gruppen The Starboys 2013 efter flera år som medlem. Numera ser vi honom som programledare för Hela Sverige bakar och Hela kändis-Sverige bakar tillsammans med programledaren Tina Nordström. Det var efter hans egen vinst som han fick förfrågan att vara med som programledare och har sedan dess blivit en riktig tittarfavorit.

Johan Östling har länge varit gift med Maria Östling, men berättar i en intervju med Hänt att de nu separerat efter 15 år som par. De har tillsammans tre barn, Emma och tvillingarna Agnes och Arvid.

Johan och Maria Östling separerar – efter 15 år tillsammans

Maria och Johan träffade varandra hemma i Karlstad för första gången, där även Johan är uppvuxen. De har även bott kvar i staden med barnen och Johan är känd för sin förkärlek till Värmland. I en tidigare intervju med Hälsoliv berättade han om hur de träffades.

Annons

– Jag och Maria träffades hemma i Karlstad. Sedan jag var 15 år hade jag sett någon som var fantastisk. Henne kommer jag aldrig få prata med, trodde jag. Många år senare såg hon till att vi pratade.

Men i en intervju med Hänt berättar Johan nu att de valt att separera efter 15 år tillsammans. De var i fjol som de valde att gå isär.

– Jag har precis gått isär och skilt mig förra året så vi har ett litet varannan vecka liv. Nu har jag flyttat till mitt barndomshem och försöker få det här att funka i den lugna takt det går, säger Johan om uppbrottet.

Johan Östling om att ha barnen varannan vecka: ”Funkat bra”

Johan berättar att han vant sig vid varannan vecka-livet och att det hittills fungerar väldigt bra.

– Det har funkat bra hittills, det är väl aldrig enkelt. Men så länge båda föräldrarna finns och vill göra en bra variant av det här så kommer det att lyckas. Det känns som att det faktiskt blir så, det känns härligt trots allt, säger Johan.

Johan och Maria var tillsammans i 15 år och känner därav varandra väldigt väl så kommunikationen mellan de två är inga problem.

Ni har bra kontakt gällande barnen?

– Ja men absolut, det är någon man känner väldigt väl så det tycker jag funkar, avslutar Johan.

FOTO: Cornelia Nordström / TT, TV4

Annons