Därför försvinner Martin Järborg – splittringen från Soraya Lavasani

Martin Järborg och Soraya Lavasani.

Idag avslöjade Soraya Lavasani att hennes kollega Martin Järborg kommer lämna henne från Nyhetsmorgon under en längre tid. Han ska nämligen på semester. ”Nu slipper ni mig fram till augusti”, skriver Martin.

Nyhetsmorgon är ett av Sveriges mest folkkära program och varje dag får programmet besök av intressanta gäster och spännande nyheter. Nyhetsmorgon är också unikt för deras programledare. Programledarna är en stor del av programmet och lockar tittarna varje dag med sina olika upptåg. Soraya Lavasani, Martin Järborg, Jenny Strömstedt, Steffo Törnqvist, Maria Forsblom och Anders Pihlblad är några av profilerna i morgonprogrammet.

Tidigare jobbade även programledarstjärnan Tilde de Paula på programmet fram tills hon fick sitt egna aktualitetsprogram Efter fem som sänds varje vardagseftermiddag på TV4.

En programledarduo som många tittare älskar är Soraya Lavasani och Martin Järborg som syns i programmet från måndagar till onsdagar varje vecka. Duon har jobbat ihop under flera år och har bara haft avbrott från varandra när Soraya har varit på föräldraledighet. Då har Maria Forsblom hoppat in i hennes ställe.

I ett instagraminlägg som Soraya lade ut innan hon gick på mammaledighet skrev hon hur mycket hon kommer sakna Martin och vad han betyder för henne.

Gäller att ta vara på varje minut ihop med Martin Järborg och resten av proffsen på redaktionen.”, skrev hon i inlägget.

Martin Järborg försvinner från Nyhetsmorgon

Idag la Soraya Lavasani ut ett inlägg på sin Instagram där hon berättar att superkollegan Martin kommer lämna henne från Nyhetsmorgon. Men inte för alltid, han ska bara på en lång välbehövlig semester. Hon skriver i inlägget att hon kommer sakna honom mycket.

Tisdag och Martin Järborgs sista dag innan lång semester. Tycker det är lite oförskämt att gå på ledighet såhär tidigt men det är bara för att jag kommer att sakna honom. Undertecknad kör på i några veckor till”, skriver Soraya på Instagram.

Tv-tittarna kommer också sakna Martin när han är borta.

En följare skriver: ”Ha en skön skön semester och njut Även om man kommer att sakna dig

En annan tittare skriver: ”Trevlig semester Martin!”.

Ni är så bra ihop”, skriver en tredje följare till bilden.

ÄRLIGA ORDEN Så är Pernillas relation till Christians döttrar

Martin skrev också på sin Instagram om sin långa semester, han skämtade om att tittarna slipper att se honom i tv-rutan nu.

Goda nyheter alla tittare! Undertecknad går på sommarledighet i och med dagens sändning. Nu slipper ni mig fram till augusti. Njut!”, skriver Martin på sin Instagram.

Vi kommer få vänta fram tills augusti för att se Martin i tv-rutan igen, vi alla kommer att sakna honom mycket och vi önskar honom en härlig semesterledighet.

LÄS OCKSÅ: Soraya Lavasanis ursäkt till tittarna efter svordomen i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Linda Bengtzing i tårar efter frågan i Nyhetsmorgon

FOTO: TV4, Instagram