Lars ”Lasseman” Larsson och Therese Larssons nya hus – se alla bilder här

LASSEMAN LARSSON, THERESE LARSSON

Arvingarna-medlemmen Lasseman och hans fru Therese har nyligen sålt sitt hus, där även tv-programmet Lassemans altan spelades in.
Nu kan de glatt visa upp sitt nya boende – som är ett magnifikt lyxhus.
Så här ser det ut både invändigt och utvändigt!
TV: Arvingarna om sorgen efter nära vännens bortgång
Slå på ljud

Lars "Lasseman" Larsson, 49, och hustrun Therese Larsson, 46, har varit ett par i 28 år. Paret träffades 1993 när Therese endast var 18 år gammal och sedan dess har de hållit ihop. De är även gifta sedan 21 år tillbaka.

Under alla dessa år har Lasseman haft stora framgångar och succéer med Arvingarna. Therese har tidigare berättat för Hänt om hur hon och de andra fruarna till killarna i bandet växt upp tillsammans på sätt och vis.

Lasseman och Therese har sönerna Ludvig och Philip ihop och i många år har familjen bott i en villa i Långedrag, strax utanför Göteborg. Men för ett par veckor sedan kom nyheten om att de säljer det lyxiga huset.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför säljer Lasseman lyxvillan i Långedrag

Den berömda villan, där Lassemans altan spelades in, består av 310 kvadratmeter och har en vacker havsutsikt. Det finns ett garage och ett gästhus, tomten är på cirka 1000 kvadratmeter med tillhörande pool. Villan har 12 rum, där sex av dem är sovrum. Det finns även två tvättstugor, en bastu, tre badrum och två kök.

De senaste åren har huset blivit mer än bara ett hem för Lasseman och troligtvis för alla Arvingarnas fans där ute. Bandet har spelat in alltifrån julkonserter till sommarshower vid huset. Nu i somras var inspelningarna igång återigen och i vår sänds Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan på TV4.

LASSEMANS ALTAN

Det gamla huset – där Lassemans altan spelades in.

Tommy Holl/TT

Men nu tillhör den berömda villan inte längre Lasseman och Therese. Nyligen såldes den, men för hur mycket är fortfarande något som är oklart. Mäklaren förklarade nämligen för Hänt att man bestämt sig för att inte gå ut med försäljningspriset.

Nya lyxvillan vid Ängholmen – alla bilder

I en intervju med Hänt berättade Therese nyligen om vart de ska ta vägen härnäst och det visade sig att flyttlasset bara går ett par 100 meter bort. Det nya huset är beläget precis vid vattnet, till och med ännu närmare till havet än det gamla huset.

– Vi har haft det i tankarna lite grann i och med att barnen är lite större, och snart är på väg att flytta ut. Det kommer ju en tid när barnen ska ut och testa sina egna vingar. Men detta är vårt livsverk som vi säljer, vi har lagt ner så mycket tid, energi och pengar. Vi har kämpat för att nå hit, man kan säga att vi har gjort en fastighetsresa, har Therese tidigare sagt till Hänt.

Nu väljer paret att visa upp den nya villan och de är absolut inte sparsamma med bilderna. Paret har nämligen startat ett konto för huset där de ska visa upp all renovering de gör.

LASSEMANS NYA HUS

Såhär ser nya huset ut.

FOTO: INSTAGRAM
LASSEMANS NYA HUS

Detaljer i köket.

FOTO: INSTAGRAM
LASSEMANS NYA HUS

Sönerna är på plats i nya huset.

FOTO: INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Därför tittar inte Lasse Kronér på Bingolotto – starka domen över Lotta

LÄS OCKSÅ: Ida och Alexander avslöjar ovanliga namnvalet – så ska dottern heta

FOTO: Tommy Holl/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN