LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ida Warg och Alexander Pärleros avslöjar namnvalet till dottern

23 okt, 2021 
IDA WARG, ALEXANDER PÄRLEROS
Influencer-paret Ida Warg och Alexander Pärleros har nyligen blivit föräldrar för andra gången.
Det blev en liten flicka och nu avslöjar Ida det ovanliga namnvalet till dottern.
Annons
5 kändispar med rekordkorta äktenskapBrand logo
5 kändispar med rekordkorta äktenskap

Ida Warg, 34, och Alexander Pärleros, 36, har varit gifta sedan 2018 och är båda två influencers. Ida driver ett eget skönhetsmärke och är youtuber och Alexander driver en av Sveriges största podcasts, Framgångspodden.

Paret träffades för över tio år sedan och år 2018 tog de nästa steg i relationen och förlovade sig. Frieriet kom att bli rejält omtalat i sociala medier, då Alexander valde att göra saker och ting lite annorlunda. Faktum är att paret då befann sig i Thailand och Alexander valde att fria på stranden – utklädd till kvinna!

Det var dock inte det enda som hände det året. 2018 blev ett riktigt intensivt år för paret, som förutom att de hann gifta sig på det så kunde de även avslöja att de skulle bli föräldrar för första gången – allt detta inom loppet av bara några månader. Det visade sig bli en son som fick namnet Elvis!

Alexander Pärleros om traumatiska förlossningen

Och nu har de blivit föräldrar för andra gången! Den här gången blev det en dotter och efter en lång och traumatisk förlossning kom hon äntligen till världen för drygt en vecka sedan. Alexander har tidigare berättat om kaoset under förlossningen.

Annons

”Vi var inne på sjukhuset i Marbella, Ida mådde riktigt dåligt och mitt i allt så vägrar doktorn att fortsätta att hjälpa henne när hon ska föda våran dotter… Varför? försäkring gällde inte?!! SKÄMTAR DU ELLER!”, skrev Alexander och fortsatte:

”Jag slängs ut och tvingas ringa och tjafsa med både sjukhuset och försäkringsbolaget, jag trodde inte det var sant. Ida låg och grät och jag var förtvivlad. Efter en massa tjafs fick jag betala 30 000 kr för att de ens ska fortsätta att hjälpa min fru och få ut våran dotter.”

30 000 kronor senare så kunde Alexander och Ida alltså välkomna sin dotter till världen och det visade sig även att försäkringsbolaget hade gjort fel.

Ida Warg visar upp nyfödda dottern – så ska hon heta

Efter förlossningen var lyckan total och Ida kunde visa upp deras dotter på sin Instagram.

”Äntligen är hon här, har aldrig varit lyckligare”, skrev Ida då.

Annons

Och nu kan Ida avslöja vad den lilla flickan ska heta. I ett inlägg på Instagram avslöjar hon nu det ovanliga namnet. Hon ska nämligen heta Alba Warg.

I kommentarsfältet kryllar det nu av glada personer som tycker att Alba och Elvis är två väldigt fina namn.

”Elvis & Alba - finaste jag HÖRT!!!!!! Och så mycket HÅR hon har, älsklingen”, skriver en person.

”Välkommen till en riktigt fin familj Alba”, skriver en annan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, INSTAGRAM

Annons