LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravida Caroline Kejbert om känslorna inför att bli tvåbarnsmamma

23 okt, 2021 
Mikael Einarsson
Joacim Rickling, Caroline Kejbert
Tidigare i år meddelade Caroline Kejbert och Joacim Rickling att de väntar sitt andra barn.
Nu avslöjar Bonde söker fru-profilen nya detaljer om graviditeten – bara månader innan förlossningen.
Kan inte förstå”, skriver hon på Instagram.
Annons
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffades i succéprogrammet Bonde söker fru 2017. Under programmets gång uppstod det starka känslor mellan dem och när inspelningarna var över fanns det ingen tvekan om att det skulle fortsätta ses även efter programmet.

Idag bor paret tillsammans med dottern Wilda på en gård utanför Örsundsbro. När Hänt talade med Caroline förra året berättade hon att det inte fanns några tankar på att skaffa fler barn.

– Just nu har det liksom inte funnit något annat i våra huvuden än Wilda. Och vi älskar ju henne så det gör ont, så allt fokus ligger ju på henne. Vårt liv kretsar ju liksom kring henne så just nu är det bara jättekonstig känsla att tänka att det ska finnas en till, sade hon då.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling väntar sitt andra barn

Men det var då. I somras meddelade nämligen paret att de väntar sitt andra barn, och inom en snar framtid kommer deras familj att växa ytterligare. Caroline Kejbert valde sedan att gå ut på Instagram och berätta om gravidlyckan.

Annons

29 april flög en stork över Tuna gård, något som inte är så vanligt har vi fått höra. En liten tanke slog oss, samma tanke som du fåt nu antagligen. En vecka senare fick vi veta att det stämde för i januari ökar vi på familjen och tre blir fyra”, skrev hon.

Caroline Kejbert avslöjar nya detaljer om graviditeten

Nyligen lade Bonde söker fru-profilen ut en bild på sig själv, där hon berättar att det nu bara är månader kvar. Caroline är alltså beräknad att föda i januari.

Kliver in i graviditetsvecka 27 idag. Kan inte förstå att vi om tre månader kommer att gå från tre till fyra i vår lilla familj”, skrev hon.

I kommentarsfältet har Carolines följarna skrivit glada tillrop.

En följare hälsar: ”Så kul det ska bli för er att ni ska få en liten till och så fort det har gått, att du nu redan är i vecka 27 nu.

Lycka till. Så svårt att fatta, tiden går så fort. Fick mina tvillingtjejer i maj och dom kom oväntat redan v28…allt gick bra..men hann ju knappt vara gravid kändes de som.. önskar er all lycka”, skriver en annan.

Caroline Kejbert. Foto: Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT, Caroline Kejbert/Instagram

Annons