Keyyo fick lämna Let's dance 2021

I kvällens avsnitt av Let's dance skulle samtliga deltagare dansa till Abba. Konkurrensen är hög och alla briljerade på dansgolvet, men till slut var det Keyyo och Hugo Gustafsson som tvingades lämna.

I kvällens avsnitt av Let's dance var temat Abba och samtliga deltagare har levererat. Men efter en varsin dans samt en battle mellan alla paren var det till slut Kristina ”Keyyo” Petrushina och Hugo Gustafsson som fick göra upp emot Filip Lamprecht och Linn Hegdal i en duell. Till slut var det Keyyo och hennes danspartner Hugo som fick lämna Let's dance 2021.

Programmet är i full gång och vi har redan kommit till mitten av säsongen med en kvartsfinal som väntar runt hörnet. Danstävlingen som troget dykt upp i tv-rutan varje fredag sedan 2006 är en stor favorit hos tv-tittarna. Sedan dess start har David Hellenius varit programledare och de senaste åren har han haft sällskap av Tilde de Paula Eby. Men i år är det istället David Lindgren och Petra Mede som tagit över stafettpinnen. De nya programledarna har fått en del kritik hittills men håller varandra om ryggen. I år bjuder programmet även på en helt ny sändningstid, efter 14 säsonger byter programmet från fredagar till lördagar.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren bryter tystnaden om nya dejten

De tävlar i Let's dance 2021

Precis som vanligt är det också 12 svenska kändisar som tävlar om att kamma hem den legendariska glasskon. Och det är ingen dålig uppställning som säsongen bjuder på. Det svenska folket kommer under våren att få se bland annat Carola Häggkvist, Anis don Demina, Filip Lamprecht och Keyyo dansa sig genom vecka efter vecka.

Genom åren har de professionella dansarna i programmet bytts ut och en del har blivit folkära favoriter. I år saknar tittarna dansare som Sigrid Bernson, Calle Sterner och Cecilia Ehrling på dansgolvet. Dock kan tittarna känna sig lugna med att Tony Irving, som varit programmet troget i 15 år, sitter kvar på sin plats i juryn.

De har fått lämna Let's dance 2021

Efter fem veckor är det redan fyra deltagare fått lämna tävlingen. Den första deltagaren som tvingades lämna var Janne Josefsson, efter det blev det Martin Melin och efter honom blev det Suzanne Axell. I förra veckan var det Hanna Hedlund som fick ställa upp dansskorna på hyllan igen. Trots att hon fick högsta poäng av juryn så hamnade hon i en duell mot Anis Don Demina. Det slutade med att hon och Tobias Bader dansat färdigt för i år.

Det är en tuff konkurrens i tävlingen i år och alla deltagare briljerar vecka efter vecka på dansgolvet. Dessutom är juryn otroligt generösa med sina poäng. Men efter förra veckans skräll där Hanna och Anis som båda fått högsta poäng av juryn stod mot varandra i duellen så vet tittarna nu att allt kan hända.

Och det fick vi även se ikväll när det ännu en gång var två otroligt duktiga par som duellerade emot varandra. Trots höga poäng från juryn. Dessutom är paren väldigt goda vänner så det blev väldigt jobbigt för Keyyo när det stod klart att de skulle duellera mot varandra. Hon kunde inte hålla tillbaka tårarna. Och till slut var det alltså Keyyo och Hugo som tvingades lämna tävlingen.

LÄS OCKSÅ: Charlottes pik till TV4 i Let's dance

LÄS OCKSÅ: David offentliga ord om Petra efter kritiken

Senaste nytt