Theo Wahlgren ryter ifrån efter Pernillas ord om Joachim Lennholm

Theo och Pernilla Wahlgren

Snart är det dags för Pernilla och Theo Wahlgren att flytta ifrån villan på Lidingö.
Men i väntan på att det nya huset är klart står den lilla familjen utan bostad.
I veckans Wahlgrens värld kommer Pernilla på en briljant lösning på problemet – men idén går inte riktigt hem hos sonen Theo.
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"
Slå på ljud

Artikeln innehåller händelser och citat avsnitt från 15 av Wahlgrens värld, som visas på Kanal 5 först den 9 december.

Att Pernilla Wahlgren, 53, älskar att umgås med sina barn har nog inte undgått många. Hon träffar ofta Benjamin Ingrosso, 24, Bianca Ingrosso, 26, och Oliver Ingrosso, 31, på en middag på stan eller en frukost hemma hos någon av dem.

Men det barn Pernilla tillbringar allra mest tid med är ändå Theo Wahlgren, 14, eftersom han är den enda i syskonskaran som fortfarande bor hemma. Trots det syns 14-åringen sällan till i familjens realityserie Wahlgrens värld, då han inte är lika bekväm framför kameran som Bianca och Pernilla är.

Oliver, Benjamin och Bianca har Pernilla tillsammans med ex-maken Emilio Ingrosso, 56. Theo har hon dock från en senare relation med Joachim Lennholm, 48.

Pernilla Wahlgrens relation till exet Joachim Lennholm idag

Pernilla och Joachim träffades våren 2002 på en kändisfest på krogen Stacy i Stockholm. Det slog gnistor direkt och fem år efter det första mötet föddes deras son Theo.

Men kärlekssagan varade inte för evigt. När Theo var ett år gammal valde Joachim att göra slut, något som tog väldigt hårt på Pernilla Wahlgren.

– Efter att Jocke lämnade mig så... jag har varit så otroligt olycklig. Jag har nästan haft sådan här dödssorg, sa hon i en intervju med tidningen Mama 2013.

Men tiden läker alla sår, och idag verkar det som att Joachim och Pernilla har en fin relation till varandra. Tv-profilen umgås titt som tätt med ex-pojkvännen, som exempelvis när sonen fyller år. Joachim gillar dock inte att synas i rampljuset och ställer sällan upp på bilder vid dessa träffar.

Theo ryter från mot Pernilla

Många år har gått sedan Pernilla och Joachim gick skilda vägar. Idag är Pernilla tillsammans med Christian Bauer, 55, och kärleken mellan dem blir bara starkare för varje dag.

Inte nog med att Pernilla är nykär, hon har även fullt upp med att bygga ett helt nytt hus. Förra året köpte hon nämligen en tomt och på denna ska lyxvillan Villa Wahlgren byggas, vilket av bilderna att döma kommer att bli en riktig succé.

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld pratar Pernilla och Theo om den stundande flytten. Det verkar dock som att det kommer att uppstå ett glapp mellan det att de flyttar ut från sin nuvarande villa tills det att det nya huset står klart.

Pernilla har en utmärkt lösning på problemet – som inte riktigt uppskattas av Theo.

– Jag tycker att det ska bli lite kul att vi inte vet var vi ska bo. Det blir lite spännande. Du har ju tur, du har ett hem till. Kanske jag kan flytta in hos dig och pappa?, undrar Pernilla.

– Nej, svarar Theo Wahlgren bestämt.

Wahlgrens värld visas på Kanal 5 och discovery+ på torsdagar.

LÄS OCKSÅ: Oliver Ingrossos namnbyte – markeringen mot familjen

LÄS OCKSÅ: Därför vågar Bianca inte vara själv med Christian Bauer

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN