LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens nya kärlek – här är allt vi vet om Christian Bauer

26 apr, 2021 
AvMimmi Fouchenette
Pernilla Wahlgren dejtar en ny kille.
I podcasten Ursäkta avslöjade Bianca Ingrosso att hennes mamma Pernilla Wahlgren dejtar någon.
Nu har Pernilla gått ut med vem det är och det är ingen mindre än modellen Christian Bauer.
Här har vi samlat ihop allt vi känner till än så länge.
Annons
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tidernaBrand logo
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna

Artisten Pernilla Wahlgren, 53, har varit singel i flera år men under förra veckan avslöjade hennes dotter Bianca Ingrosso, 26, att hennes mamma dejtar någon. Vi vet fortfarande inte vem det är, det har varken Bianca eller Pernilla avslöjat ännu. Genom att ta del av poddar och andra program som familjen Wahlgren medverkar i så har vi nu sammanställt allt vi vet om den hemliga kärleken.

Bianca Ingrosso avslöjar att Pernilla dejtar någon

Under förra veckan gästade Bianca Ingrosso podden Ursäkta. Där var hon vikarie åt komikern Johanna Nordström, 25, som har podden tillsammans med Edvin Törnblom, 25. I podden avslöjar Bianca att hennes mamma nu dejtar.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara med henne och de är inte ihop än, de bara dejtar, säger Bianca i podden Ursäkta.

Annons

Pernilla Wahlgrens ord om nya kärleken Christian Bauer

Efter att Bianca Ingrosso gick ut med att hennes mamma dejtar har flera medier blivit tokiga och försökt att lista ut vem det är. I en intervju hos Rix MorronZoo i veckan frågar programledarna ut Pernilla om killen hon dejtar.

– Nej men ja, jag dejtar men sen får vi väl se vad som händer, säger Pernilla i radiointervjun.

Pernilla Wahlgrens nya pojkvän Christian Bauer liknar Max Ryan

Trots att vi inte vet vem killen Pernilla Wahlgen dejtar är, vet vi ändå en hel del om honom.

I podden Ursäkta berättar Bianca Ingrosso att killen Pernilla dejtar är snygg och liknar skådespelaren Max Ryan, 54. Max Ryan är mest känd för sin medverkan i Sex & the city 2 där han spelar Rikard Spirt. I intervjun med Rix MorronZoo skämtar Pernilla om att det är Max Ryan hon dejtar.

– Ja nej men det är han. Det är jag och Max, säger Pernilla.

Max Ryan på filmpremiären av Sex and the City 2 i London. 27 maj 2010


Kopplingen från podcasten Wahlgren & Wistam

Noggranna lyssnare av podden Wahlgren & Wistam kan lägga ytterligare en pusselbit till pusslet. I podden har Pernilla och Sofia Wistam, 54, tidigare pratat om en första dejt som Pernilla var på. Om det är samma man som Pernilla dejtar nu, skulle det innebära att de har träffats i flera månader.

Annons

Avslöjandet: Christian Bauer är Pernillas nya kärlek

Efter en lång tids väntan och massor av spekulationer kunde Pernilla Wahlgren avslöja för Aftonbladet vem mannen som fångat hennes hjärta är. Det är nämligen ingen mindre än 55-årige Christian Bauer från Åkersberga norr om Stockholm.

Christian Bauer arbetar som säljare på företaget Lewa. Han är också modell för en agentur som tillhandahåller ”vanliga” modeller. Han har bland annat gjort reklam för bolån och arbetskläder.

I skrivande stund befinner sig Pernilla och Christian på en romantisk tripp i Spanien, närmare bestämt i Pernillas hus Casa Rosa i Marbella. Från den resan har man kunnat skymta Christian på bilder, men det är alltså först nu som Pernilla bekräftar att det är Christian på bilderna.

FOTO: Youtube/Instagram

Annons