Pernilla Wahlgrens nya hus på Lidingö – så kommer det att se ut

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren köpte en tomt på Lidingö förra året och bygget av det maffiga lyxhuset har tagit sin tid.
Nu börjar villan saker och ting falla på plats – och tv-profilen visar glatt upp bilder på hur det kommer att se ut.

Pernilla Wahlgren, 53, är en av Sveriges mest populära kändisar med en egen realityserie, en populär podcast tillsammans med vännen Sofia Wistam och en succéshow som bygger på hennes liv, vänner och kollegor.

Tv-profilens kärleksliv går också som på en räls, efter många år som singel dejtar Pernilla numera Christian Bauer som hon träffade genom en gemensam vän. Paret är inte snåla med att visa följarna hur lyckliga de är med varandra och hur mycket de uppskattar varandras sällskap.

Pernilla har även ett hus i Marbella, Spanien, som hon döpt till Casa Rosa och under sommaren tillbringade hon mycket tid i huset i Spanien tillsammans med nya kärleken.

Pernilla Wahlgrens nya bilder på lyxhuset

I förra säsongen av realityserien Wahlgrens värld fick tittarna följa Pernilla på jakten efter en tomt att bygga sitt drömhus på. Hon meddelade i samma säsong att hon hittat tomten på Lidingö där hon vill bygga sitt egendesignade lyxhus.

”KÄNNS INTE BRA” Benjamin om okända bråket med Bianca

I samband med de nya husplanerna frågade även Carina Berg i podcasten Gynning & Berg om nya kärleken Christian kommer få flytta med till lyxhuset.

– Han kommer att få plats definitivt, svarade Pernilla då.

Tillsammans med arkitekten Heidi Mikalsen har de tagit fram ritningarna för det påkostade hemmet. Bygget av lyxhuset har dock dragit ut lite på tiden, men nu har Pernilla fått se en digital framställning av hur huset kommer att se ut när det är byggt. Huset är ritat av arkitektbyrån Dreams & Coffee AB. Pernilla har i samband med detta gett sitt hus ett helt eget Instagram-konto.

”Mitt drömhus”, skriver Pernilla Wahlgren i bildtexten.

Huset väntas stå klart sommaren 2022 och det är minst sagt ett riktigt drömhus som den folkkära tv-profilen ska flytta in i!

Se bilderna här:

LÄS OCKSÅ: Oliver Ingrosso lämnar Sverige – egna orden om resan till Trondheim

LÄS OCKSÅ: Christina Schollins nya hälsobesked – kampen mot artros

FOTO: Karin Törnblom/TT, Villa Wahlgren/Instagram

Senaste nytt