Oliver Ingrossos nya artistnamn – så heter han nu

OLIVER INGROSSO

Oliver Ingrosso är döpt efter Disney-karaktären i "Oliver & gänget" men nu är det inte längre Oliver som gäller.
I samband med att han nu släpper ny musik har han även gjort en förändring – nämligen att ändra sitt namn.
Allt du vill veta om Oliver Ingrosso
Slå på ljud

Oliver Ingrosso, 31, kommer från en av Sveriges mest kända familjer. Med en mamma som Pernilla Wahlgren, 53, en pappa som Emilio Ingrosso, 55, och syskon som Benjamin Ingrosso, 23, och Bianca Ingrosso, 26, är det inte konstigt att många vet vem Oliver är.

Något som dock skiljer Oliver från resten av hans familjemedlemmar är att han helst inte tar så stor plats i rampljuset. När det kommer till familjens egna realityserie Wahlgrens värld så är det rätt sällan Oliver syns till.

Discovery+ har tidigare förklarat för Hänt hur det kommer sig att vissa personer är med mer än andra i Wahlgrens värld.

”I Wahlgrens värld är det Pernilla och Bianca som är återkommande huvudpersoner. Deras omgivning medverkar om de vill, kan och har möjlighet. I just den här säsongen medverkar inte Oliver Ingrosso.”, skrev Mathilde Albinsson, om den förra säsongen.

Biancas avslöjande om Oliver: ”Introvert”

Wahlgrens värld är uppe i sin tionde säsong, som innehåller allt ifrån Pernillas dejting med Christian Bauer, 55, till Biancas uppbrott och återförening med Phillipe Cohen, 27. Oliver har däremot inte synts till särskilt mycket även i denna säsong.

Bianca har tidigare förklarat vad det kan bero på, nämligen att hennes storebror är mer åt det introverta hållet och gärna håller sig på sin egen kant.

I en vlogg på Youtube hade Bianca en längre frågestund där hon besvarade sina följares olika påståenden. Ett fan undrade då om Bianca har en bra relation till sin storebror Oliver och om det är så att hon umgås mindre med honom.

Påståendet löd: ”Du har inte kontakt med din storebror Oliver för du pratar bara med Benjamin.”

Varpå Bianca Ingrosso svarade:

– Absolut inte sant, Oliver tycker inte om att synas dock.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Oliver Ingrossos nya namn – så heter han nu

Även om Oliver kanske inte gillar att synas så mycket i realitysammanhang så finns det en annan plats han definitivt befinner sig på. Nämligen i ett DJ-bås på stora arenor.

I flera års tid har Oliver DJ:at och det senaste året har man även kunnat ha lyxen att se honom spela på diverse restauranger och barer i Stockholm. Nu har Oliver däremot släppt egen musik Confusion say och hans följare verkar fullständigt älska låten.

Däremot har Oliver gjort en förändring i samband med nya musiksläppet. Nu är det nämligen inte Oliver som gäller längre, utan nu är det Oling som han kallas!

I Olivers beskrivning på Instagram bekräftar han beslutet. Och så här beskriver han sig själv:

”DJ/Producer from Sweden // CONFUSION SAY under mitt nya namn OLING är ute NU”

LÄS OCKSÅ: Sandro Cavazzo slutar helt som artist – nu berättar han varför

LÄS OCKSÅ: Så mycket kostade Victorias lyxgåva till Estelle

FOTO: Charles Hammarsten/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN