LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sandro Cavazzo slutar helt som artist – nu berättar han varför

23 nov, 2021 
Sandro Cavazza slutar med musik
Sandro Cavazza har valt att avsluta sin artistkarriär helt.
Nu berättar han om orsaken bakom beslutet.
Annons
Fem snabba med Kristian Täljeblad PankovBrand logo
Fem snabba med Kristian Täljeblad Pankov

Artisten Sandro Cavazza, 29, har släppt många hits och jobbade i flera år med musikproducenten Tim ”Avicii” Bergling. Han sjunger bland annat på succélåten Without you som släpptes år 2017.

Innan han valde att ställa sig på scen som artist så jobbade han flera år bakom rampljuset med sitt musikskapande.

Men nu har han valt att ta ett kliv tillbaka igen. Sandro Cavazza ska inte längre arbeta som artist.

Sandro Cavazza slutar som artist – men fortsätter skriva musik

För att det inte ska bli några missförstånd har Sandro valt att skicka ut ett pressmeddelande med sina egna ord om att han valt att ta ett steg tillbaka från artisteriet.

”Till alla mina fans – jag vill dela nyheten med alla er att jag har beslutat att det är dags för mig att ta ett steg tillbaka från min artistkarriär. Det har inte varit ett lätt beslut och det kanske kommer så en chock för några av er, men att återvända till mina rötter som låtskrivare känns som ett naturligt steg i mitt liv”, skriver Sandro Cavazza.

Annons

Genom att avsluta detta kapitel passar han dessutom på att dela med sig av några nya låtar, samt en sista konsert. Den sista konserten där Sandro kommer att uppträda som artist blir i Stockholm till våren, och kommer bli som ett slags sätt att fira av honom och hans artistkarriären.

Han fortsätter:

”Jag är för evigt tacksam för var och en av er som har följt min resa och lyssnat till min musik. Från djupet av mitt hjärta, tack så mycket.”

Sandro Cavazza i röd jacka
Sandro Cavazza.

Varför slutar Sandro Cavazza som artist?

Men vad är orsaken till att Sandro slutar? Det svarar han på nu.

”Jag är jättestolt över vad jag åstadkommit som artist, men jag har även sett baksidorna av detta jobb”, säger Sandro i en video och avslutar med orden:

”Jag gillar delar av det, men vissa delar som sociala medier, konkurrensen och att vara i centrum gör mig inte lycklig. Så jag måste säga stopp.”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Magnus Sandberg/TT

Annons