Så är Daniel Adams Ray och Oskar Linnros relation idag – efter Snook

23 nov, 2021 
Daniel Adams Ray och Oskar Linnros
Hiphopduon Snook bestod av Daniel Adams Ray och Oskar Linnros.
De har däremot inte släppt musik ihop sedan år 2016.
Hur ser deras relation ut idag?
Annons
Harpo om hästolyckan – stod inte på scen på 10 år
Harpo om hästolyckan – stod inte på scen på 10 år

När TV4 avslöjade vilka artister som medverkar i Så mycket bättre 2021 så visade det sig att Daniel Adams Ray, 38, var en av dem. Han kliver in i mitten av säsongen av succéprogrammet.

Daniel Adams Ray i Snook

Daniel Adams Ray fick sitt stora genombrott år 2004 i och med sin medverkan i Snook, då de släppte superhiten Mister Cool.

Hiphopduon bestod av Daniel och Oskar Linnros, 38, och hade flera år av succé med sin musik.

År 2007 släppte Snook en remix på låten Inga problem, och efter det blev det tyst. Pö om pö började Oskar och Daniel att göra projekt på egna håll – släppa musik och lite klädarbeten. 2009 gjorde de ett fåtal spelningar, men det blev aldrig mer än så.

Däremot hände något år 2016. Då skedde en återförening och en helt ny singel släpptes. Dock var duonamnet Snook ett minne blott, då de släppte låten Sitter på en dröm under sina egna namn.

Efter den återföreningen har de inte bjudit på något mer åt fansen som duo.

Snook Oskar Linnros och Daniel Adams Ray på scen
Daniel Adams Ray och Oskar Linnros.

Hur är relationen idag?

Idag är de inte vänner på Facebook. Och vad det gäller Instagram så följer de inte varandra där. När det gäller Oskar Linnros kanske det inte är en superskräll eftersom han följer noll personer på Instagram, inte ens sin flickvän Nina Nestlander, 37. Flickvännen Nina följer dock sin pojkvän Oskar. Och en person till som hon följer är faktiskt Daniel Adams Ray. Och Daniel, ja han följer Nina tillbaka.

Annons

Så Oskar och Daniel är inte vänner på sociala medier. Men Daniel och Oskars flickvän Nina är.

Så mycket bättre 2021 sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Mattias Hansson/TT

Annons