TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Hur lång är Daniel Adams-Ray? Och 6 andra saker du undrar om artisten

03 maj, 2021 
Daniel Adams-ray
Daniel Adams-Ray är en av artisterna i Så mycket bättre 2021.
Men hur lång är Daniel? Har han flickvän? I så fall vem är det? Har Daniel Adams-Ray barn?
Här kan du läsa mer om Snook-artisten!
Annons
Så långa är de svenska kändisarnaBrand logo
Så långa är de svenska kändisarna

Artisten Daniel Adams-Ray, är en av deltagarna i Så mycket bättre 2021. Men vad vet du om honom förutom att han är en stilikon och Snook-medlem?

Hur gammal är Daniel Adams-Ray och var bor han?

Daniel föddes den 18 augusti 1983 och är idag 37 år gammal. Han föddes i Nairobi, Kenya, men bor idag mitt i centrala Stockholm.

Vem är Daniels flickvän Isabel Serrander?

Daniel har haft flickvän i många år och idag kan de kalla sig sambos då de bor tillsammans. Flickvännen och sambon heter Isabel Serrander och är 38 år gammal. Hon har valt att hålla sig i bakgrunden och har bland annat sitt Instagram-konto privat.

Har Daniel Adams-Ray barn?

Daniel har två barn tillsammans med Isabel. En liten son vid namn Lee som föddes i mars 2018. Idag är alltså sonen tre år gammal och bor med mamma och pappa. Lee fick även ett mellannamn, Bill.

Paret fick sitt andra barn, sonen Ray, den 26 maj år 2021. Daniel Adams Ray är alltså två barnspappa.

Annons

Hur lång är Daniel Adams-Ray?

Förutom musiken har även Daniel en stor passion för att cykla, något han upptäckte när han började samla på japanska Keirincyklar för över tio år sedan.

I en intervju med We love cycling avslöjar artisten även sin längd som är 178 centimeter.

Daniel Adams-Ray cyklar Vätternrundan år 2019
Vätternrundan 2019.

Vad heter Daniel Adams-Ray på Instagram?

Daniel är inte bara aktiv på scen, utan även på sociala medier. På Instagram heter han danieladamsray och har i skrivande stund över 26 000 följare.

På den sociala plattformen delar Daniel dock inte med sig av överdrivet mycket. Inläggen är få och handlar främst om musik. Det tillhör inte vanligheten att han visar upp något från privatlivet.

Annons

Snook

Kritikerrosade hiphopgruppen Snook var högaktuella i början på 2000-talet. Gruppen bestod av Daniel och Oskar Linnros, 37. Senaste plattan släpptes år 2006, och deras stora genomslag var singel Mister Cool.

Duon är inte avslutad officiellt, gruppen betraktas mer som ”vilande” för tillfället då både Daniel och Oskar har gjort succé som soloartister.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons