Magnus Hedbergs fina ord om frun Sophie och barnen Ester, Elis och Signe

magnus hedberg och frun sophie

Magnus Hedberg är känd som ekonomen som hjälper familjen i ekonomisk kris i tv-programmet Lyxfällan.
Hur ser hans egna familjeliv ut?

Magnus Hedberg, 49, är ekonomen som i flera säsonger hjälp människor som suttit i ekonomisk kris. Tv-programmet han leder tillsammans med tidigare Gladiatorn Magdalena Kowalczyk, 42, heter Lyxfällan och har sänts i många, många säsonger.

Magnus har besökt mängder av familjer som haft trubbel med ekonomin och hjälpt de till en bättre plats i livet. Men frågan är ju hur ser Magnus privatliv ut?

Magnus Hedbergs fina ord om frun Sophie: ”Tur min fru inte hör”

Magnus är gift sedan många år tillbaka med frun Sophie Hedberg, 40, och de bor tillsammans hela familjen i Bromma, Stockholm.

Magnus och Sophie verkar ha en skämtsam och härlig relation. I en intervju med Kunskapsgruppen har Magnus tidigare sagt skämtsamt att det är tur att hans fru Sophie inte hör exakt allt han säger. Han får nämligen frågar om vilket hans äldsta klädesplagg är hemma.

– Oj, det är tur min fru inte hör det här. Hon tycker jag sparar kläder alldeles för länge, svarar Magnus med ett skratt och fortsätter:

– Jag vet en vindjacka från Polo som jag köpte för väldigt länge sedan som jag tyckte var SÅ cool. Det kan ha varit när jag var 24, 25. Någon slags vit kevlarjacka som fortfarande ser ganska tuff ut på bild men sitter otroligt dåligt.

Sophie Hedberg och Magnus på röda mattan

Sophie och Magnus.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Magnus egna ord om barnen

Magnus och Sophie har tre barn ihop Ester, 12, Elis, 10, och Signe, 4. Precis när paret fått sitt tredje barn träffade Hänt Magnus och då passade han på att berätta lite om känslorna kring livet med barn.

– Vi var egentligen klara med två, men sedan kände vi båda att det skulle vara mysigt med en stor familj. Sen blev det som det blev och det ångrar man aldrig. Nu är vår lilla tjej sex månader och det är fantastiskt härligt, berättade Magnus Hedberg för Hänt då och fortsatte:

– Många verkar tycka att bebisfasen inte är så rolig, men jag älskar den första tiden. När man lägger barnet på bröstet och så somnar de där och ligger och snusar. Det är obetalbart, jag älskar det. De är som små lätta paket som doftar gott.

Magnus Hedberg och Sophie Hedberg med barnen Elis och Ester på filmpremiär år 2016

Magnus, Sophie, Elis och Ester på filmpremiär år 2016.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Lyxfällan sänds på tisdagar klockan 20.00 på TV3 och finns även tillgängligt att streama på Viafree och Viaplay.

LÄS OCKSÅ: Magdalena Kowalczyk ilska under inspelningen av Lyxfällan

LÄS OCKSÅ: Therese kallar Ullared sitt andra hem – går back 35 000 kr

FOTO: Stefan Jerrevång/TT, Johan Jeppsson/TT

Senaste nytt