TV3-profilens bebisbesked: "Vi var egentligen klara, men..."

"Lyxfällan"-programledaren Magnus Hedberg blev för ett halvår sedan pappa för tredje gången. Nu berättar han om det nya familjelivet och de framtida bebisplanerna.

I februari i år blev Magnus Hedberg, 45, pappa för tredje gången. “Lyxfällan”-programledaren, som sedan tidigare har barnen Ester, 8, och Elis, 6, med sin fru Sophie, 37, fick då en liten dotter som har fått namnet Signe.

För Hänt berättar programledaren att det inte riktigt var planerat att de skulle skaffa ett tredje barn, men att han njuter fullt ut av bebistiden nu.

– Vi var egentligen klara med två, men sedan kände vi båda att det skulle vara mysigt med en stor familj. Sen blev det som det blev och det ångrar man aldrig. Nu är vår lilla tjej sex månader och det är fantastiskt härligt, säger Magnus Hedberg till Hänt och fortsätter:

– Många verkar tycka att bebisfasen inte är så rolig, men jag älskar den första tiden. När man lägger barnet på bröstet och så somnar de där och ligger och snusar. Det är obetalbart, jag älskar det. De är som små lätta paket som doftar gott.

Vill ni skaffa fler barn?

– Vi får se, vi tar en sak i taget. Nu är det stängt på den fronten för ett tag, eftersom hon är så liten än, men man ska aldrig säga aldrig, säger han och skrattar.

Förutom tv-karriären driver Magnus Hedberg också en podcast tillsammans med “Lyxfällan”-kollegan Patrick Grimlund, 45. Patrick har också han flera barn, sonen Gustaf, 13, Jack, 3, Josephine, 2, och John-John, 1, och under inspelningarna av TV3-programmet brukar de båda programledarna mest titta på bebisbilder tillsammans.

– Patrick har också ett intensivt småbarnsliv, så vi är i samma livsfas nu. När det är paus under inspelningarna så sitter vi alltid och ber våra fruar skicka videoklipp på barnen hemifrån till oss, säger Magnus Hedberg.

Läs också: Paow efter pengaslarvet – får hjälp i ”Lyxfällan”

Läs också: Här bryter ”Lyxfällan”-programledaren ihop i tårar

Foto: IBL