Så är kronprinsessan Victoria och Marcus Schenkenbergs relation idag

kronprinsessan victoria, marcus schenkenberg och prins daniel

Ett romansrykte som cirkulerat är att en flirt ska ha ägt rum mellan kronprinsessan Victoria och modellen Marcus Schenkenberg.
Kronprinsessan har aldrig bekräftat något, men Marcus däremot – han har sagt ett och annat.
Se dramatiken när Kronprinsessan Victoria räddar en man i fjällen
Slå på ljud

Kronprinsessan Victoria, 44, är svenska kungens tronföljare. Förutom det lever hon ett stillsamt familjeliv med maken prins Daniel, 48, och barnen prinsessan Estelle, 9, och prins Oscar, 5.

Men kronprinsessan har ju levt ett liv innan sitt giftermål, och faktiskt haft ett kärleksliv innan. En av romanserna som pekats ut har varit med modellen Marcus Schenkenberg, 53.

Marcus Schenkenbergs ord om romansryktet med kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria har aldrig uttalat sig om relationen till Marcus Schenkenberg, men det har däremot Marcus gjort.

De hade gemensamma kompisar i USA och var ute och åt tillsammans och kollade på New York Rangers, samt verkade det bli en del partande också. För att klargöra var detta i slutet på 90-talet.

– Vi lärde känna varandra när hon bodde i New York, har Marcus Schenkenberg tidigare avslöjat för Expressen. Han fortsatte:

– Hon är jättetrevlig, jättesnäll och rar.

Det är just en kväll med kronprinsessan som Marcus minns särskilt väl.

– En kväll var vi på en klubb och sist kvar, har Marcus tidigare berättat för tidningen. Men helt ensamma var de inte, ibland kanske Säpovakter kan stjälpa istället för att hjälpa?

– Det var hon och jag som dansade tryckare plus två Säpovakter. Det var inte mer än så. Det gick ju inte att ha Säpo sovandes på soffan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Marcus Schenkenberg om sina känslor för kronprinsessan Victoria

Marcus Schenkenberg och kronprinsessan umgicks flitigt på 90-talet, och inte konstigt att det fanns utrymme för känslor att utvecklas, i alla fall för Marcus.

– Ja, jag tyckte om henne, har Marcus tidigare avslöjat för Expressen.

Modellen har faktiskt även avslöjat att han kände en attraktion för kronprinsessan. Så fint!

Men idag är han glad för kronprinsessan och prins Daniels skull. Vad det verkar så ser det inte ut som att de längre umgås, inte heller följer de varandra på sociala medier, i alla fall inte på Instagram.

– Jag känner Daniel också för jag brukade träna på hans gym och jag är verkligen glad för dem, det är ett jättefint par och passar bra ihop, konstaterade Marcus för några år sedan.

LÄS OCKSÅ: Så lever Prins Carl Philips ex-flickvän Emma Pernald idag

LÄS OCKSÅ: Därför tog det slut mellan prins Daniel och ex-flickvännen Maria Ekman

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Everett Collection/TT, Pontus Lundahl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN