TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Så lever Pontus Westergren idag – efter romansryktet med prinsessan Madeleine

15 nov, 2021 
pontus westergren, prinsessan madeleine och suzanne sjögren
I slutet av 1990-talet så kopplades prinsessan Madeleine ihop med sin klubbkompis Pontus Westergren. De hade ett gemensamt intresse – hästar.
Vad hände sen och vad gör Pontus idag?
Annons
Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssagaBrand logo
Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssaga

Prinsessan Madeleine, 39, är sedan flera år tillbaka gift med Chris O'Neill, 47, och tillsammans har de tre barn – prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore.

Medan prinsessan lever livet i USA så är hennes gamla liv kvar i Sverge.

Romansryktet mellan prinsessan Madeleine och Pontus Westergren

I slutet av 1990-talet så kopplades prinsessan Madeleine ihop med tävlingshopparen Pontus Westergren, 44. Någon romans bekräftades dock aldrig, men de syntes flitigt ihop.

Prinsessan och Pontus träffades genom sitt gemensamma intresse för hästar. De var kamrater i samma klubb och prinsessan tog även över hästen Crizz som Pontus tidigare var ägare till.

Stephanie Rosta, prinsessan Madeleine och Pontus Westergren
Stephanie Rosta, prinsessan Madeleine och Pontus Westergren, år 1998.

Vad gör Pontus Westergren idag?

Pontus fortsatte med hästar och blev en framgångsrik ryttare. Han har ridit över 20 olika hästar i Svår hoppning och har enorma erfarenheter från den högsta nivån internationellt. Pontus har även representerat Sverige i nationshoppningar vid olika tillfällen.

Annons

Han är med andra ord mycket välkänd i hästvärlden och har ridit i svenska landslaget. Idag har han även en framgångsrik karriär som tränare, och lever på en hästgård.

Pontus Westergren på Globen Hourseshow
Pontus Westergren på en häst.

Suzanne Sjögrens ord om prinsessan Madeleine och Pontus Westergrens romansrykte

Pontus Westergren lever idag tillsammans med sportjournalisten och tv-profilen Suzanne Sjögren, 47. Hur känner hon inför det romansrykte som har cirkulerat kring hennes make och prinsessan?

– Jag har retat honom för det, har Suzanne tidigare berättat i en intervju med Hänt. Hon fortsatte:

– Men han har bestämt förnekat att det skulle ha varit någonting. Han är rädd att det är han som på något sätt försöker få en fördel. Han var hennes tränare och hjälpte till med ridningen.

Suzanne avslöjade även för Hänt att Pontus medverkade på prinsessan Madeleines möhippa inför hennes bröllop år 2013 med Chris O'Neill.

– Under Madeleines möhippa så ringde de Pontus för då skulle ”gamla tränaren” vara med.

Pontus Westergren lever ihop med

FOTO: Roland Thunholm/FLT-PICA/TT, Karin Törnblom/TT

Annons