ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Suzanne Sjögren om prinsessan Madeleines flirt med maken Pontus Westergren

30 jul, 2021 
Suzanne Sjögren
Suzanne Sjögren och maken Pontus Westergren bor tillsammans på en stor hästgård.
I en intervju med Hänt svarar hon nu på ryktet om att Pontus skulle ha haft en fling med prinsessan Madeleine.
– Jag har retat honom för det, säger hon till Hänt.
Annons
5 underbara stunder med kronprinsessan VictoriaBrand logo
5 underbara stunder med kronprinsessan Victoria

Suzanne Sjögren, 47, är tillsammans med tävlingshopparen Pontus Westergren som hon har ett barn tillsammans med. Sedan tidigare har hon även dottern Izabella, 13, med Anders Jensen, 44.

Hon arbetade på TV4 i femton år och var en av de första kvinnorna att medverka i TV4 sporten. Hon var dessutom en återkommande profil i Nyhetsmorgon i flera år. Idag lever hon på en hästgård i Södermanland tillsammans med barnen och maken Pontus Westergren som hon även är förlovad med. I en intervju med Hänt berättar hon nu om den påstådda flirten han ska ha haft med prinsessan Madeleine, 39.

Suzanne Sjögren och Pontus Westergrens liv på gården

Suzanne och Pontus bor på en hästgård med barnen Izabella, Ben och bonussonen Bastian. Izabella har även hon fått ett ridintresse likt sin mamma och bonuspappa. Men paret har enligt Suzanne varit förlovade väldigt länge nu. De har under en länge tid haft tankar på bröllop men andra saker har kommit emellan, förklarar hon för Hänt.

Annons

– Vi har varit förlovade sjukt länge nu, han friade till mig när jag fyllde 40. Längsta förlovningen i historien, men någonstans i grunden så är ett bröllop en ekonomisk fråga. Så fort vi har pengar över ska vi gifta oss, berättade Suzanne och la till:

– Pontus vill nämligen ha ett stort bröllop men det blir alltid så att gården kommer före. Men nu har jag en jättefin häst som jag investerat i, när jag säljer den näsa år kanske det blir blir mer planer på bröllop.

Suzannes svar om maken Pontus fling med prinsessan Madeleine

Suzanne har lätt till skratt när Hänt frågade om ryktet om att maken Pontus Westergren ska ha haft en fling med prinsessan Madeleine blev svaret att hon bland annat skojat med honom om just det. Hon avslöjar dessutom att han medverkat på prinsessan Madeleines möhippa inför bröllopet med Chris O'Neill år 2013.

Annons

– Jag har retat honom för det, berättade Suzanne skrattandes följt av:

– Men han har bestämt förnekat att det skulle ha varit någonting. Han är rädd att det är han som på något sätt försöker få en fördel. Han var hennes tränare och hjälpte till med ridningen. Och under Madeleines möhippa så ringde de Pontus för då skulle ”gamla tränaren” vara med.

Pontus Westergren kopplades ihop med prinsessan i slutet av 90-talet när de var kamrater i samma klubb. Prinsessan tog dessutom över hästen Crizz som han tidigare hade varit ägare till.

FOTO: JESSICA GOW / TT / Patrik Österberg/TT

Annons