LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Camilla Läckberg och Simon Sköld stoppas från att bo nyrenoverade lyxvillan

31 jan, 2022 
Simon Sköld i svart skjorta, svart fluga och brun kavaj.
Simon Sköld och Camilla Läckberg har gjort ett antal bostadsaffärer på senaste tiden.
Men var ska de bo egentligen och vad händer med det nyrenoverade lyxhuset Villa Lumos?
Här är Simons nya uttalande om planerna!
Annons
Därför vill Martin Melin kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Därför vill Martin Melin kasta en paj på Camilla Läckberg

MMA-profilen Simon Sköld och deckarförfattaren Camilla Läckberg har definitivt varit flitiga på bostadsmarknaden under senaste året.

I början av 2021 köpte de ett alldeles fantastiskt sekelskifteshus precis vid vattnet i Tyresö. Efter det sålde de den lyxiga våningen på Södermalm där familjen bodde och flyttade in i den nya pärlan.

Men nyligen nåddes vi av nyheten att de köpt ytterligare ett hus och alltså inte kan bo i det nyrenoverade lyxhuset Villa Lumos i Tyresö.

Camilla Läckbergs och Simon Skölds nyrenoverade lyxhus Villa Lumos

Parets sekelskiftesvilla, som fått det exklusiva namnet Villa Lumos, var från början tänkt att vara ett sommarboende för familjen. Men de blev så förälskade i det färdigrenoverade huset att de beslutade sig för att flytta in permanent.

Annons

I tv-programmet Svenska powerkvinnor, där vi får följa Camilla och fyra andra personligheter; komikern Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, hjärnforskaren Mouna Esmaeilzadeh, 41, radioprofilen Laila Bagge, 48, och influencern Antonija Mandir, 25, är renoveringen av sekelskiftesvillan något av en följetong.

I den första säsongen av tv-serien får vi följa paret genom renoveringen med diverse materialval och möten med inredningsarkitekter, men i andra säsongen av Svenska powerkvinnor får vi se familjens reaktion när de för första gången kliver in i sitt nyrenoverade hem.

Vi vet ju faktiskt redan hur resultatet blir, eftersom Camilla har visat upp bilder på den magiska husförvandlingen i sina sociala medier. Det är definitivt ett lyxhus utöver det vanliga!

Camilla Läckbergs och Simon Skölds plötsliga husköp – visar upp villan i Enskede

Men nu verkar det som att familjen backar från beslutet att bo i Villa Lumos permanent.

Annons

Under första månaden av 2022 berättade paret nämligen att de köpt ännu ett hus. En villa i Enskede omgiven av ett vackert trädäck med en stor härlig pool.

Så vad är egentligen planen? Har de spenderat dyra pengar på Villa Lumos för att inte bo där? Vad händer med villan? Ska de sälja den?

Simons nya uttalande – därför stoppas de från att bo i nyrenoverade lyxhuset: ”Beslutet att sälja”

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Simon nu om beslutet för familjen och nyrenoverade hemmet i Tyresö.

Tack för alla gratulationer till vår flytt. Många frågar om Lumos. Självklart skulle vi vilja bo där heltid, men logistiken för det skulle bli för omständigt i vardagen. Därav kom valet att sälja lägenheten och flytta tillbaka till Enskede. Närmare och smidigare för alla och gör det lättare att vara mer på Lumos där vi kommer att hamna på heltid i framtiden som det ser ut”, skriver han intill bilden.

Annons

Den lyxiga villan i Stockholms skärgård kommer alltså att vara det som den från början var tänkt att vara, det vill säga ett sommarhem till familjen.

Så länge barnen /Wilhelm Eriksson, 19, Meja Eriksson, 17, Charlie Melin, 11, och Polly Läckberg Sköld, 5,) går i skolan och har aktiviteter inne i stan blir det smidigare med logistiken helt enkelt. Och det kan vi ju absolut förstå!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons