ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Camilla Läckberg och Simon Sköld ställer in flytten till nya huset

15 okt, 2021 
SIMON SKÖLD, CAMILLA LÄCKBERG
I somras blev Camilla Läckberg och Simon Skölds lyxiga villa i Tyresö klar efter en mångmiljonrenovering.
Men varför flyttar de inte in?
Nu berättar makarna för Hänt hur det egentligen ligger till.
Annons
Därför vill Martin Melin kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Därför vill Martin Melin kasta en paj på Camilla Läckberg

Camilla Läckberg, 47, och Simon Sköld, 34, har varit ett par i flera år och tillsammans har de dottern Polly, 5.

Sedan fyra år tillbaka kan de även titulera sig som äkta makar då de år 2017 gifte sig i hemlighet ute på landstället i Norrtälje. En vecka senare bar det av till New York för bröllopsresa.

Nu är dock det kära landstället utanför Norrtälje sålt och istället har paret lagt vantarna på en riktig drömkåk i Tyresö, som de har döpt till Villa Lumos. Priset landade på hela 25 miljoner kronor och den efterföljande renoveringen blev inte heller helt billig. Trots de enorma utgifterna så visar det sig nu att Camilla och Simon inte bor i villan, nu berättar de varför!

Camilla Läckbergs planer för heltidsboende i Villa Lumos

Villa Lumos var till en början tänkt som ett landställe men efter ett tag började paret komma på andra tankar.

– Det var tänkt som ett sommarställe men vi trivs ju otroligt bra, både Simon och jag gillar ju att sitta ute på landet så vi har sagt att vi tar fram tills Polly börjar skolan, att lite känna oss för. Se om det fungerar att åka lite fram och tillbaka. Vi har inte bestämt oss. Men vi känner just nu att vi vill vara där så mycket som möjligt, har Camilla tidigare sagt till Expressen.

SIMON SKÖLD, CAMILLA LÄCKBERG, POLLY LÄCKBERG SKÖLD
Simon och Camilla är ett av Sveriges hetaste kändispar. Dottern Polly ser nöjd ut över att vara ute på galej med sina föräldrar.

Därför bor inte Camilla Läckberg och Simon Sköld i lyxvillan

Trots att det verkar ha varit lite svårt att komma fram till ett beslut så har Camilla och Simon nu landat i någonting. När Hänt träffar paret på Pascal Engmans releasefest för boken Kokain berättar de om beslutet.

Annons

– Vi ska inte bo där permanent, utan bara på helgerna, och somrarna och lov och sådär. Det blir lite långt med alla ungar som ska överallt och så där, förklarar Simon för Hänt.

– Sen tänkte vi på sikt, efter hand, när de stora flyttar ut, så kan man ju vara där lite mer, tillägger Camilla.

Med andra ord är det de större barnen som Camilla och Simon nu tar hänsyn till. Eftersom Polly fortfarande är ganska liten så förklarar Simon att hon egentligen är det minsta problemet.

– Det är väl det enklaste. Det är värre med dem som ska pendla mellan pappa och oss, det blir lite svårare. Polly skulle vi kunna flytta, men de andra vill man ju inte dra upp på det sättet, de har rotat sig för mycket, förklarar Simon för Hänt.

FOTO: Shutterstock, Karin Törnblom/TT

Annons