Benjamin Ingrossos relation till exet Linnea Widmarks tvillingsyster Maja

Benjamin och Maja och Linnea.

Benjamin Ingrosso har vid flertal tillfällen berättat hur hjärtkrossad han är över uppbrottet från exet Linnea Widmark.
Men hur är hans relation till ex-flickvännens tvillingsyster idag?
Slå på ljud

Benjamin Ingrosso var tidigare tillsammans med Linnea Widmark under sex år, och ex-paret som träffades redan i tonåren.

Man har kunnat se Linnea en del i Wahlgrens värld men för två år sedan avslöjade artisten att han och Linnea gjort slut, och en tid efter uppbrottet förklarade hon varför hon valde att lämna relationen i en Youtube-video:

– När jag och min ex-pojkvän gjorde slut var jag lyckligare än jag varit på länge. Att bara få vara singel. Eftersom jag hade velat komma ur det förhållandet så pass länge, sa hon i fjol.

Benjamin Ingrossos ord om uppbrottet från Linnea Widmark

När Benjamin deltog i Så mycket bättre talade han öppet om sin hjärtesorg.

– Vi var tillsammans i sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon.

I programmet avslöjar han även något om Linneas tvillingsyster Maja Widmark; nämligen att hans låt Tror du att han bryr sig, som han sjunger tillsammans med kompisen Felix Sandman egentligen handlar om exets tvillingsysters relation.

– Mitt ex syrra hade en relation med en kille. Så det är egentligen hennes story. För jag var liksom såhär 'Men tror du att han bryr sig om dig? Han gör ju inte det. Han är ju bara en lök liksom, skit i honom'. Fast jag skrev låten som om den var ur mitt perspektiv.

Därför tog det slut mellan Danny och exet Janna

Maja och Linnea Widmarks relation

Maja är liksom sin syster aktiv på Instagram, kanske inte i samma grad dock. Hon heter på Instagram mayawildmark och har drygt 8000 följare.

Linnea har tidigare skrivit på sin Instagram om relationen till sin syster.

"Inte bara min syster utan även min bästa vän och favoritperson på den här jorden. Att ha en tvilling är seriöst det bästa och det coolaste grejen någonsin och jag är så tacksam för henne".

Maja Widmarks ord till Benjamin

När Benjamin häromdagen la ut ett inlägg på Instagram om sin nya musik kom en aning otippad kommentar upp i kommentarsfältet: nämligen Maja var där och tyckte till. I en kommentar skriver hon till sin tvillings ex-pojkvän: ”Guld.”

Benjamin har gillat Majas kommentar som svar.

LÄS OCKSÅ: Superhjälten kommer ut som bisexuell – starka reaktionerna

LÄS OCKSÅ: Douglas om Pennys smygförälskelse: ”Jobbigt att höra”

FOTO: TT/INSTAGRAM

SENASTE NYTT!