LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Penny Parnevik var attraherad av annan man – Douglas Murrays reaktion

14 okt, 2021 
Douglas Murray och Penny Parnevik
Penny Parnevik och Douglas Murray har varit tillsammans i flera år.
Nu berättar Penny om konflikten som uppstod när hon berättade för sin sambo att hon tyckte att en annan kille var snygg.
– Du behöver inte säga det till mig, berättar Penny om Douglas reaktion.
Annons
Svenska kändisar som fått barn 2021Brand logo
Svenska kändisar som fått barn 2021

Penny Parnevik och Douglas Murray har varit tillsammans i flera år och gifte sig dessutom i hemlighet. Faktum är att de har känt varandra betydligt längre än de varit tillsammans då Douglas är en god vän till Pennys familj.

Sedan ett par år tillbaka bor de i Stockholm och nyligen meddelade Penny att de köpt en ny lägenhet. Dessutom har de barnen Atticus och Pebble ihop. Relationen verkar gå som på räls och i podcasten Pillowtalk har Penny hyllat sin make. Men hur hanterar de olika frågor i äktenskapet, vad ska man säga och inte? Nu berättar Penny händelsen med killen som Douglas inte ville veta om.

Penny Parnevik var attraherad av en annan man: ”Ärlig med allt”

I veckans avsnitt av Pillowtalk diskuterar systrarna Peg Parnevik och Penny relationer och vad man väljer att prata om med sin partner. Och det är då Penny kommer in på att hon har haft en ”crush” och känt sig attraherad av en kille, något hon berättade för maken Douglas Murray.

Annons

– Vi satt och pratade, och jag trodde jag måste kunna vara ärlig med allt, allt jag tänker måste jag säga annars är jag en lögnare. Så var det en gång att vi hade pratat om att jag tyckt en kille var snygg, jag hade en ”crush” på en kille, på ett lättsamt sätt, jag var attraherad av någon, förklarar Penny och fortsätter:

– Så sa jag det till Douglas för jag trodde att det måste jag ju säga om jag tyckte någon var attraktiv.

Douglas Murrays reaktion: ”Jobbigt för mig att höra”

Penny förklarar vidare att maken Douglas Murray var okej med att hon kände så, men att hon istället kan ventilera sådan med sina systrar istället.

– Då sa han det, alltså ”Penny det här är saker du säger till Peg och Philippa och typ tjejkompisar, och det är helt okej. Du får känna så, men du behöver inte säga det till mig, snarare att det är jobbigt för mig att höra”, säger Penny om Douglas reaktion vid diskussionen och fortsätter:

– Alltså du gör inget fel, han kan tycka andra kvinnor är attraktiva också. Men det är inte något jag skulle dela med mig av till dig.

FOTO: Eero Hannukainen/TT / TV4

Annons