Se rundturen i Camilla Läckberg och Simon Skölds nya lyxhus Villa Lumos

CAMILLA OCH SIMON

Villa Lumos står klart och Camilla Läckberg är inte sparsam med att visa upp sitt mästerverk.
Se hela exklusiva rundturen i huset – som får följarna att häpna!
”OMG”, skriver artisten Sarah Dawn Finer.

Det går bra nu! Det är ett uttryck som deckardrottningen och entreprenören Camilla Läckberg kan använda sig flitigt av. Med all rätt – hon och maken Simon Sköld har nämligen renoverat färdigt sin lyxvilla från sekelskiftet som de köpte för hela 25 miljoner.

Huset som inte tillhör vanligheterna är minst sagt av det unika slaget. Det är beläget i Stockholm, närmre bestämt i Tyresö och har en egen brygga. Villan som paret döpt till Villa Lumos har under en längre tid renoverats men står nu äntligen klart! Följt med på Camilla Läckbergs exklusiva rundtur i lyxhuset här!

Camilla Läckbergs pengasuccé – slog rekord: ”År av hårt jobb”

Nyligen delade Camilla med sig av en artikel som publicerats i Expressen där de framgår att hennes bolag dragit in 60 miljoner kronor i intäkter under 2020.

”Nu ska jag prata om det fulaste man kan prata om som svensk - pengar”, inledde hon i ett Instagram-inlägg och fortsatte:

”Och för mig handlar det inte om pengarna i sig - det handlar om vad de representerar. De representerar många år av hårt jobb, målmedvetenhet och kreativitet.Jag är stolt över att jag skapat och driver ett bolag som i år omsatt 60 miljoner. Ett bolag och en framgång jag skapat från noll. Ett bolag jag startade efter att jag hoppade av en karriär som civilekonom och kastade mig ut i det okända. Dessutom fullt beredd leva på vatten och bröd för att få arbeta med min passion - pengar har aldrig varit min drivkraft. Nu blev det inte så. Men det visste jag ju inte då.”

Camilla är flitig på att uppdatera Instagram, till bilden ovan berättar hon om nya säsongen av hennes serie Lyckoviken.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarna häpnar över Camilla Läckbergs exklusiva video på lyxhuset

Tanken är att Simon och Camilla med barn ska ha huset som lantställe att kunna åka till på helger och lov, de har i julimånad redan flyttat in och Camilla har avslöjat att de kan bli så att de flyttar in på heltid.

Hänt har även tidigare rapporterat om bilderna på det nya lyxhuset, men nu har Camilla visat upp Villa Lumos i ett exklusivt videoformat och vi säger bara wow!

I filmen får Camillas följare en rundtur och såväl fans som vänner är i chock över hur vackert det är, Sarah Dawn Finer kommenterar: ”OMG. Vilken obeskrivlig dröm. Grattis till att du allt du gjort i livet och hur du och ni jobbat för att kunna skapa detta!”

Även Charlotte Perrelli gratulerar till boendet: ”Magiskt Camilla och Simon. Grattis.”

LÄS OCKSÅ: Anders Bagges privata avslöjande om hustrun Johanna Lind Bagge

LÄS OCKSÅ: Anis Don Deminas nya semesterbild på förvandlingen – stöttas av fansen

FOTO: Karin Törnblom/TT / Fredrik Sandberg/TT