Camilla Läckberg och Simon Skölds lycka med lyxhuset – då flyttar de in

Camilla Läckberg och Simon Sköld

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld är snart klara med sitt totalrenoverade lyxhus i Stockholm, detta meddelar Simon på Instagram.
Paret kommer flytta in inom kort och lyckan är total!
”Längtar!!!!”, skriver Simon Sköld.

Simon Sköld och Camilla Läckberg väntar ivrigt på att få flytta in i sitt totalrenoverade lyxhus beläget i Tyresö, strax utanför Stockholm. Huset som är av den unika slaget har under flera månader genomgått en omfattande renovering. Tanken är att makarna med familjen ska ha huset som ett lantställe att bo i på lov och sommaren.

Det var för ett år sedan som Camilla gick ut på Instagram och meddelade att sommarhuset i Norrtälje skulle säljas och att något stort väntade paret. Och under snart ett år har det nya lyxhuset renoverats. Villan som är från år 1900 består av 10 rum och kök på nästan 400 kvadratmeter. Det är dessutom en sjötomt med egen brygga. Priset? 25 miljoner kronor landade slutsumman på.

SORGEN Emilia drabbad av missfall – veckor efter dotterns födsel

Camilla Läckbergs svar om flytten – efter följarnas frågor

Sedan Camilla gick ut och berättade om det nya huset har frågor ramlat in från fans och följare, eftersom huset är så stort har många misstanke om att Camilla med familjen ska flytta dit på heltid. Vilket inte är aktuellt just nu, skriver Camilla i ett inlägg på Instagram som publicerades nyligen.

Till en början kommer Camilla och Simon behålla våningen på Södermalm i Stockholms innerstad. Men hela somrarna har familjen planer på att bosätta sig på heltid i Tyresö. I framtiden kanske huset till och med blir en fast punkt förklarar Camilla i inlägget till bilden.

”Många frågor om ”flytten” vi packar för. (Förra inlägget). Vi kommer fortfarande ha kvar lägenheten i stan. På somrarna blir det heltid Tyresö, men vi tror vi kommer vara här mycket övriga året. Och fram tills Polly börjar skolan, ska vi känna efter om vi kanske tom vill göra det här till vår mer permanenta punkt.”, skriver Camilla.

Camilla Läckberg och Simons lycka med lyxhuset – då flyttar de in

Camillas make Simon har nu kommit med ett nytt avslöjande om när paret ska flytta in. Renoveringen är nämligen näst intill färdig och flytten kommer ske inom bara några dagar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det är på Instagram som Simon delar med sig av nyheten om ”Villa Lumos” som paret kallar huset.

Till bilden skriver Simon förväntansfullt: ”Nu är vi nere under 10 dagar till vi får flytta in i vårt Villa Lumos. Var där igår och lastade av lite gym grejer, så man kan hålla formen även där ute. Längtar!!!!”

Flera berömmer paret och visst tycker följarna att huset är riktigt läckert, en kommenterar: ”Coolt ställe till en cool familj. All lycka till er.”

En annan skriver: ”Så vackert hus och underbart läge! Förstår att ni ser fram emot att flytta in.”

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

Senaste nytt