TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Camilla Läckberg flyttar in i nyrenoverade lyxhuset – se bilderna här

16 jul, 2021 
Linda Strömbäck
Camilla Läckberg
Camilla Läckberg och maken Simon Sköld berättade förra året om miljonköpet i Tyresö. Nu visar de upp resultatet av lyxvillan efter ett års renovering.
Annons
6 saker du vill veta om Camilla Läckbergs superkarriärBrand logo
6 saker du vill veta om Camilla Läckbergs superkarriär

Förra året meddelade författardrottningen Camilla Läckberg, 46 att hon och maken Simon Sköld, 32 köpt hus. Landstället, som ligger beläget precis utanför Stockholm, har sedan dess renoverats. Nu meddelar Camilla de glada nyheterna att de äntligen får nycklarna till nya lyxhuset.

Camilla Läckberg och Simon Skölds längtan

I början av förra sommaren meddelade Camilla Läckberg och Simon Sköld att de valt att sälja deras landställe. Anledningen var för att de letade efter något större, något som tätt inpå blev verklighet.

”Landet sålt. Nya ägare flyttar in redan på tisdag. Och vi. Vi längtar efter att få fylla vårt nya paradis med kärlek. Vackert. Laddat med fantastisk energi. Nära”, skrev paret då på Instagram.

Parets nya hus i Tyresö, som de även kallar Villa Lumos, blev deras för den pampiga summan: 25 miljoner kronor. Villan som är 382 kvadratmeter består av 10 rum och har dessutom en tillhörande tomt på 4379 kvadratmeter.

Annons

Simon Sköld bad följarna om råd

I samband med det nyköpta lyxhuset meddelade paret att huset skulle totalrenoveras innan de flyttade in, men med respekt för husets själ.

– Det är ju ett gammalt hus och jag tycker inte man ska ta ett gammalt hus och göra om det till ett nytt hus som inte har samma känsla som originalet hade, utan vi är väldigt noga att den ska behålla samma känsla som tidsepoken den faktiskt tillhör, sa Camilla då i Nyhetsmorgon.

Under årets gång har följarna fått följa processen på det nyrenoverade huset då paret vänt sig till följarna för råd.

”Snart ska vi börja renovera vårt nya hus, vad skulle ni göra? Vi kommer renovera det och behålla charmen (som vi tycker passar) blir även en Pool och en liten strand” skrev Simon på Instagram.

Camilla Läckbergs bilder på nyrenoverade huset

Även Camilla bad nyligen följarna om råd då hon visade upp glimtar av det nyrenoverade huset. Nu meddelar hon att huset alldeles strax kommer stå klart och att nycklarna hamnar i parets händer den 28e juli.

Här är bilderna på lyxhuset efter renoveringen:

FOTO: Instagram/ Fredrik Sandberg/TT

Annons