Så mycket kostade Joakim och Jonna Lundells lyxiga bröllop

Joakim och Jonna Lundells bröllop

För fem år sedan blev Joakim och Jonna Lundell äkta makar.
Bilder och videor från den stora dagen visar att paret inte sparade på krutet – men vad kostade bröllopet egentligen?
I podcasten Sanningen måste fram avslöjar Jonna sanningen.
– Allting kostar ju, säger hon.
Joakim och Jonna Lundells kärlekssaga
Slå på ljud

Joakim Lundell, 35, blev känd för svenska folket genom sin medverkan i skandalsåpan Kungarna av Tylösand. Tiden som följde kantades av fest och droger – men 2011 skulle hans liv komma att ändras totalt. Det var nämligen året då Jocke träffade sin blivande fru Jonna Lundell, 27.

Efter att ha träffats ett tag bestämde sig Joakim för att flytta hem till Jonna i Norrköping. I mars 2016 förlovade sig paret på Youtube-galan Guldtuben och kärlekslyckan var ett faktum.

Det dröjde bara ett par månader innan bröllopsklockorna ringde. Den 9 juli 2016 gifte sig Joakim och Jonna Lundell på ett slott utanför Söderköping.

Jonna Lundells avslöjande om bröllopet med maken Joakim

130 gäster var på plats när Youtube-paret blev äkta makar. Bröllopet var rejält kändistätt och bland gästerna fanns Ben Mitkus, Daniel Norberg och Clara Henry.

I ett nytt avsnitt av Jocke och Jonnas podcast Sanningen måste fram avslöjar Jonna Lundell fler detaljer om bröllopet. Hon berättar bland annat att hon aldrig tidigare hade varit på ett bröllop när hon började planera sitt eget.

– Folk kom fram till oss och sa att det var det finaste bröllopet de hade varit på. Men jag hade ju ingenting att jämföra med, förklarar hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så mycket kostade bröllopet

Att gifta sig är såklart inte gratis och i Jocke och Jonnas fall blev bröllopet en rejält dyr historia. Nu avslöjar Jonna Lundell vad den totala notan landade på.

– Kanske 400 eller 500 000. Men det var det värt. Det är någonting man ska kosta på tycker jag, säger hon i podden och fortsätter sedan:

– Det är saker som kostar och vi ville ha buffé istället trerätters och då ville vi ha lite finare buffé. Vi var på Husby Säteri där vi har spelat in massa olika program och det kostar också. Sen var vi ute i ett tält och hängde upp kristallkronor och det kostade, porslinet kostar... allting kostar ju.

Det råder ingen tvekan om att Jonna Lundell är nöjd med hur allting blev.

– Det var ett riktigt bra bröllop, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Därför lämnar Joakim och Jonna Sverige – flyttar utomlands

LÄS OCKSÅ: Jonna Lundells stora ilska efter attacken mot familjen

FOTO: Youtube, discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN