Därför har inte Jocke och Jonna Lundell något äktenskapsförord

Jocke och Jonna Lundell

Jocke och Jonna Lundell har varit gifta i fem år, men vad händer om de skulle skilja sig? Nu berättar de varför de inte har ett äktenskapsförord.
Slå på ljud

Jocke och Jonna Lundell träffades för hela tio år sedan och efter det flyttade de till hemstaden Norrköping.

Guldtuben 2016 friade Jocke och förlovningslyckan var total. Några månader senare, närmare bestämt den 9e juli 2016, sa de ja till varandra under ett sagolikt bröllop på ett slott utanför Söderköping.

Den varma sommardagen blev succé och 150 personer var inbjudna till bröllopet. Däribland fanns några riktigt populära Youtube-stjärnor som till exempel Clara Henry och Daniel Norberg. Även Jockes pappa närvarade, och det blev ett kärt återseende då de inte träffats på 15 år. Dessutom kunde tusentals tittare följa ceremonin via TV3 Plays serie Jockiboi och Jonna i nöd lust.

Jocke och Jonnas familjelycka – efter uppbrottet

Trots det lyckade bröllopet så valde det forna paret att göra slut bara ett år senare. Det var med andra ord många turer hit och dit, men uppbrottet varade inte länge och idag bor de i Norrköping tillsammans med sina två barn Lunabelle och Lionel. Och eftersom familjen Lundell brinner för sociala medier är det givet att även barnen har ett varsitt Instagram-konto.

På barnens sociala medier kan fansen följa deras personliga utveckling och nyligen gjorde följarna en upptäckt på Lionel.

Det är dock inte bara tv-produktioner och sociala medier som paret brinner för. Nu har de även startat ett nytt projekt i form av podcasten Jocke & Jonna – Sanningen Måste Fram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Avslöjandet om äktenskapsförord

I den nya podden får lyssnarna komma Jocke och Jonna ännu närmare, då de avslöjar allt från hemligheter till sanningar som aldrig sett dagens ljus. Formatet hämtar inspiration från det klassiska heta stolen-konceptet, där duon grillas och kommer tvingas att vara brutalt ärliga och blotta sina känslor på ett sätt som de aldrig tidigare har gjort.

Och redan i andra avsnittet så blir paret ställda mot väggen och nu handlar det om äktenskapsförord.

– Äktenskapsförord, har ni det?, frågar intervjuaren.

– Nej, jag känner inte att jag behöver ha ett sånt över huvud taget, säger Jocke.

– Jag tänker bara eftersom vi diskuterar. Jag kan tänka mig att det är stökigt att i all den smärta och misären som en skilsmässa handlar om, att behöva liksom så här ok vad gör vi med huset, vad gör vi med i ert fall: bolagen?, fortsätter intervjuaren.

– Jag tänker inte ens på det, på riktigt, svarar Jocke.

LÄS OCKSÅ: Jonna Lundell i tårar efter händelsen på Lunabelles förskola

LÄS OCKSÅ: Familjen Lundell läggs ner – Joakim och Jonna Lundells egna ord

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Viafree

SENASTE NYTT!