Starka reaktioner efter Jocke och Jonna Lundells nya bild på sonen Lionel

Jocke och Jonna Lundell

Joakim och Jonna Lundell är ett av Sveriges absolut kändaste influencerpar.
Nu jublar följarna efter den oväntade detaljen i bilden på sonen Lionel.
Sååå lik, skriver en person i en kommentar.

I augusti förra året blev influencer och Youtube-paret Joakim och Jonna Lundell föräldrar till en liten pojke, Lionel Lundell. Sedan tidigare har paret även dottern Lunabelle Lundell som föddes 2018 och nu är överlycklig över att ha blivit storasyster.

Men att bli föräldrar har inte varit en självklarhet för paret och Jonna har många gånger pratat om den svåra kampen till att bli gravid. Sedan barnens födelse har de dock varit en självklar del av Joakim och Jonnas vardag som många gånger innefattar deras sociala medier.

Chockbeskedet efter succén

Barnen är båda två är riktiga proffs framför kameran och verkar tycka att det är kul att synas på sina föräldrars Youtube-kanal och Instagram. Att bli tvåbarnsföräldrar har dock inte bara varit en dans på rosor och Jocke har tidigare berättat att dottern Lunabelle har hamnat i en riktig trotsålder efter sonens födelse.

LÄS MER: Första bilden på Joacim Ricklings hemliga bror Fredrik

Att bli storasyster innebär nämligen inte bara glädje utan kan vara lite jobbigt då man blir tvungen att dela rampljuset med en liten bebis. Enligt Joakim är det just det som gjort att Lunabelle plötsligt börjat trotsa mamma Jonna till och från.

Jocke och Jonnas fans är vana vid att kunna följa parets liv tillsammans med barnen i realityprogrammet Familjen Lundell men under säsong 4 av programmet kom paret med ett riktigt chockbesked. Då blev det nämligen klart att familjen valt att lägga ner serien.

Följarna häpnar efter nya bilden på Lionel

Sedan dess har sonen Lionel synts allt mer sällan på parets sociala medier. Både sonen och dottern Lunabelle har egna Instagram konton och sedan en tid tillbaka har Lionels stått ouppdaterad. Men när paret nu återigen väljer att lägga upp en bild på sonens Instagram, som idag har hunnit bli sex månader gammal, jublar följarna.

På bilden är Lionel klädd i en stickad rosa mössa – något som får följarna att reagera:

Det är väldigt skönt och befriande att se att ni klär honom i rosa, skriver en följare i kommentarsfältet till bilden.

Men bland kommentarerna går det inte bara att hitta hyllningar kring hur söt lille Lionel är. Många följare har nämligen lagt märke till likheten mellan sonen och en annan familjemedlem.

Lionel är sååååå lik Jockes pappa, skriver en följare medan en annan skriver:

Så lik farfar!.

Och visst finns det en liten likhet mellan den se månader gamla Lionel och Joakim Lundells pappa Thomas Aarö. Om han kommer att bli mest lik mamma eller pappa då han blir äldre återstår dock att se!

LÄS OCKSÅ: Bonde-Pelle Hansson Edh om nya kärleken

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöf om relationen med exet Philip Wong idag

FOTO: TT/Instagram

Senaste nytt