TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jonna Lundells ilska efter äggkastningen mot Joakim Lundells bil

07 jul, 2021 
Joakim Lundell har tidigare berättat att han fått nog av det hårda klimatet på sociala medier efter alla elaka ord. Nu har familjen råkat ut för en attack i hemmet som får Jonna Lundell att ryta ifrån.
Annons
Joakim och Jonna Lundells kärlekssagaBrand logo
Joakim och Jonna Lundells kärlekssaga

Programledaren och Youtubern Joakim Lundell är en av Sveriges absolut största profiler på sociala medier. Tillsammans med hustrun Jonna Lundell har han bjudit på underhållning under flera år. Deras resa började på Youtube sedan började de producera egna tv-program som belönats med priset.

Joakim Lundell om sin psykiska ohälsa

Joakim har under hela sin karriär pratat öppet om sin psykiska hälsa och var ärlig med hur han mår. Och för några veckor sedan delade han en video där han berättade för sina följare att han mår väldigt dåligt just nu. Han nämner även det hårda klimatet på sociala medier och att det påverkat honom enormt.

En stor anledning till att Joakim öppnade upp sig om sitt mående var för att han ville att hans följare skulle finna förståelse. Och att det hatet som han fått kanske skulle minska. Men effekten blev snarare tvärtom, det hårda klimatet har fortsatt på hans kanaler och programledaren möts av enorma mängder hat och elaka påhopp. Det har blivit så pass jobbigt för familjen Lundell att de har börjat göra planer på att flytta från Sverige. Målbilden är att de ska lämna Sverige och flytta till Spanien om fyra år.

Annons

Jonna Lundell ryter ifrån efter attacken mot familjen

Och som att den tuffa tiden som Joakim har bakom sig inte vore nog. Attackerna mot honom och hans familj fortsätter. Det är inte första gången som någon ger sig på Youtube-profilens dyra prylar eller hem för den delen. Morgonens händelse är en av flera.

I morse upptäckte Joakim att någon hade hälsat på hos familjen under natten och kastat ägg på deras bil. På sin Instagram-story delar Joakim med sig av bilder från händelsen och berättar om händelsen.

– Folk har ju svårt att förstå det här med mitt och vad som är deras. Så inatt har de haft lite roligt och kastat ägg på bilen, säger han.

Händelsen har fått hustrun Jonna att rasa och nu ryter hon ifrån ordentligt på sina sociala medier:

”Finner inga ord för det ni gjorde hos oss inatt. Bete er och visa respekt förhelvete. Låt oss vara i fred hur kan det ens bara svårt att förstå det?"

Annons