Anis Don Deminas nya semesterbild på förvandlingen – stöttas av fansen

Anis Don Demina

Anis Don Demina har haft en fullspäckad sommar som radiopratare och gjort den svenska EM-låten.
Nu befinner han sig på semester och visar upp kroppsförvandlingen efter träningsresan – han stöttas även av följarna.
”Starkt av dig”, skriver en.

Anis Don Demina, 28, slog igenom med sin Youtube-kanal och som 18-åring växte hans karriär som DJ. Han har turnerat tillsammans med den tidigare duon Samir & Viktor bestående av Samir Badran och Viktor Frisk därefter fortsatte han med Youtube som han gör än idag.

Han har ställt upp i Melodifestivalen flera gånger, år 2018 var han med Samir & Viktor och spelade saxofon till låten Shuffla. Han deltog även 2020 med låten Vem är som oss. 2021 fick han även äran att leda en deltävling i Melodifestivalen tillsammans med artisten Oscar Zia.

ÄRLIG Biancas nya ingrepp – därför gör hon det: ”Ärftligt av pappa”

Anis Don Deminas succé i Let's dance 2021 – kom på en andra plats

Som om inte Melodifestivalen vore nog så var Anis en av deltagarna i TV4:s Let's dance tidigare i år. Han dansade tillsammans med danspartnern Katja Luján Engelholm.

Det hela gick så bra att han slutade på en andra plats och han uttryckte sin stolthet i direktsändning, till tidningen Aftonbladet beskrev han även att det kändes som en lättnad att han inte vann.

– Det är nästan en lättnad att vi inte vann. Vi har gjort allt och är så nöjda med det vi gjorde ikväll och Filip och Linn förtjänar verkligen att vinna. Jag unnar dem vinsten så sjukt mycket och han är en så fin människa. Jag vill ge honom guld och gröna skogar, berättade Anis Don Demina efter finalen för Aftonbladet.

Och ingen har väl missat att det var Filip Lamprecht, 24, tillsammans med Linn Hegdal, 25, som kammade hem hela vinsten. Efter Let's dance har även Anis och Filips synts umgås tillsammans, bland annat när Anis fyllde 28 år.

Anis Don Deminas nya semesterbild – stöttas av fansen

Anis har delat med sig av sin träningsresa på sociala medier och har under en längre period tränat och gått ner mycket i vikt. Och nu när han han befinner sig utomlands för semester visar han upp kropps-förvandlingen.

”Kalla mig sjöjungfru med otrolig Padel-bränna”, skriver han till bilden.

Bilden möts nu av glada reaktioner, bland annat av en följare som skriver: ”Den brännan är de sjukaste jag sett”

Ett annat fan skriver: ”Starkt av dig att visa hur långt du kommit på din resa med din kropp. Starkt av dig också att visa upp din kropp även fast du inte fått den så kallade influencer kroppen än. Fortsätt kriga du kommer närmare och närmare för varje dag som går. Sen den vita T-shirten du har tycker jag är väldigt snygg har själv en sån. Hahah. Kung är du och sluta aldrig med det du gör du gör mina dagar.”

LÄS OCKSÅ: Anis don Demina om svårigheterna i relationen med nya flickvännen

LÄS OCKSÅ: Hannah Graaf och Andreas Carlssons första möte på 10 år för sonens skull

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt