BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alexander Kronlund har fått sitt andra barn – avslöjar namnvalet

31 jan, 2022 
Alexander har fått barn
Idol-jurymedlemmen Alexander Kronlund och hustrun Rebecka Kronlund har fått sitt andra barn, en liten dotter!
Nu avslöjar de ovanliga namnvalet.
Annons
Alexander Kronlunds hyllning till frun Rebecka: "hon är stark"Brand logo
Alexander Kronlunds hyllning till frun Rebecka: "hon är stark"

Alexander Kronlund är en av jurymedlemmarna i Idol och har charmat många tv-tittares hjärtan genom åren. Han är både producent och låtskrivare och har bland annat skrivit låtar till världsartister som Ariana Grande, Robyn, Chris Brown och Justin Timberlake, för att nämna några.

Alexander är gift med Rebecka Kronlund sedan flera år tillbaka. Deras första gemensamma barn, sonen Frans, 3, föddes 2018. Nu har de välkomnat ett litet syskon till Frans, närmre bestämt en liten dotter. Och nu avslöjar de ovanliga namnvalet!

Alexander om att bli pappa: ”Det känns svinbra”

I en tidigare intervju med Aftonbladet har Alexander berättat om tankarna att bli pappa igen.

– Det känns svinbra. Jag har massa vänner som ska ha barn nummer två och vi pratar om att det är läskigt och kul, men man är också lite mer nonchalant och lugn. Men vad vi alla har gemensamt är rädslan för om det blir fem gånger så jobbigt. Sedan har jag goda vänner med två barn som säger att det är det bästa man kan göra, så jag väljer att lyssna på dem som säger att man får payback när barnen kan leka med varandra.

Annons

Alexander har även fått frågan om hur det var att bli pappa till första barnet Frans.

– Det har varit en stor kärlekschock i hela kroppen. Sedan när det gäller jobb och hobbies så har det fått vila lite. Jag har för många intressen så låtskrivarhjärnan har fått vila lite, men allt fick färg och blev mer magiskt. Det är bara lycka, säger han och tillägger:

– Jag är gärna hemmafru i 20 år framåt. Det gäller att skriva väldigt bra låtar som spelas mycket på radio.

Alexander Kronlund och Rebecka har fått en dotter

Det är på Instagram som paret visar upp babylyckan. Rebecka har publicerat en bild på Alexander, sonen och bebisen. Som har fått det lite mer ovanliga namnet Fiona.

”Frans lillasyster Fiona är äntligen här!! 29/1-22”, skriver Rebecka.

Fiona tillhör inte de vanligaste av alla namn i Sverige. Enligt statistik från SCB har 639 kvinnor Fiona som tilltalsnamn. Totalt 943 kvinnor har Fiona som förnamn.

Stort grattis till dottern!

FOTO: TT / Instagram

Annons